2777
2789
عنوان

پسرم اشب ابرومو برد ....😶😶

1086 بازدید | 57 پست

دیشب تو تاپیک قبلیم گفتم که پسرم تب شدید داره و هر کار میکردم تبش پایین نمیومد هر جوری بود تا صب کنترلش کردم و بردمش کلینیک امشب باز تبش رفت رو ۴۰ درجه شوهرم خونه نیست زنگ زدم به مادرشوهر گفتم بچه تبش باز شدیده به برادر شوهرم بگو تا بیاد بچه رو ببریم دکتر میترسم تشنج کنه خلاصه که نگم چه بساطی شد برادر شوهر تو راه ماشینش خراب شد تا بیاد پدرشوهرم پیاده خودشو رسوند بهش تا ماشین و هل بده ولی روشن نشده بود دیگه ماشینو همونجا تو خیابون ول کردن و ماشین پدرزن برادر شوهرمو گرفتن و اومدن ساعت ۳ نصفه شب اومدن بالاخره بخدا بچه داشت تو تب ۴۰ درجه میسوخت اومدن رفتیم کلینیک دکتر نداشتن گفتن اگه تبش شدیده ببرینش بیمارستان ترسیدیم ببریم پدر شوهرم گفت بده بچه رو بغلم ببینم چقد داغه به خدا بچه ای که داشت تو تب میسوخت مثه برف سرد شده بود اونا هم فک کردن من الکی شلوغش کردم و اینجوری انداختمشون تو دردسر رفتیم خونشون بچه که تکون نمیخورد خونه خودمون ساعت ۴ صب وایساده بود بازی میکرد و میخندید هرچی گفتم بخدا داشته میسوخته تو تب تبش ۴۰ درجه بوده ولی معلوم بود که باور نمیکنن

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂لرز بوده بعدا تبش برنگشت؟

الان اومدیم برادر شوهرم اوردمون خونه به خدا باز تب کرده 

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

خداروشکر😊

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
الان اومدیم برادر شوهرم اوردمون خونه به خدا باز تب کرده 

آلرژی داره به خونتون😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
چن سالشه فدات

یک سال و نیم 

آلرژی داره به خونتون😂

واقعا خودمم همین حس و دارم ولی اینقد اعصابم خورد شده که نگو الان باز تب کرده