2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری خطرناکه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8999 بازدید | 25 پست
بعد زایمانت چ ازمایشایی دادی؟؟بچه سالم بوو؟؟چی بود جنسیت منم تو ۲۲هفته بچه هامو از دست دادم😣😣😣😣

یه عالمه ازمایش دادم. همه چیز نرمال بود . فقط عفونت ادراری و عفونت واژن داشتم . بعضی ها بهم گفتن دکتری که سرکلاژت کرد باید بهت آمپول پرولوتون میداده . 

بچه همه چیزش نرمال بود . سالم به دنیا اومد و بعد فوت کرد . فقط به اندازه هفته ۲۳ کامل شده بود دیگه . پسر بود . بهم گفتن بچه پسر ضعیفه . خلاصه خیلی سختی کشیدم خواهر . شما چرا از دست دادی ؟ 

یعنی نفهمیده بودی عفونت داری؟

چرا فهمیده بودم . خیلی زیاد بود . پیش دکتر زیاد رفتم هیچ کس معاینه ام نکرد . همه گفتن طبیعیه . چند بار بهم پماد واژینالم دادن . میگفتن به مدت سه شب استفاده کن و زیاد داخل نبر . 

یه دکترم بهم ژل شستشو داد. 

بعم میگفتن رابطه نداشته باش . من اصلا رابطه ای نداشتم با شوهرم بعد از بارداری . میگفتن عفونت واسه اون بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه عالمه ازمایش دادم. همه چیز نرمال بود . فقط عفونت ادراری و عفونت واژن داشتم . بعضی ها بهم گفتن دکت ...

وای امپول پورلوتون نمیزدی بعد سرکلاژ😔😔😔😔الهی ...همدردیم واسه من کیسه اب پسرم سوراخ شد دوتاشونو ازدست دادم دخترم ۲۳هفته بود پسرم ۲۲😔😔😔😔😢😢😢😢😢الهیی بمیرم براشون اگه بودن الان ۲۰روزی میشد بدنیا اومده بودن😢😢😢بعد زایمانت ازمایش تورچ دادی؟؟؟واسه عفونت های بدنه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
چرا فهمیده بودم . خیلی زیاد بود . پیش دکتر زیاد رفتم هیچ کس معاینه ام نکرد . همه گفتن طبیعیه . چند ب ...

متاسفم عزیزم‌

اما مطمینم این دفعه به سلامتی بغلش میگیری ❤

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
وای امپول پورلوتون نمیزدی بعد سرکلاژ😔😔😔😔الهی ...همدردیم واسه من کیسه اب پسرم سوراخ شد دوتاشونو ا ...

نه دیگه بهم نداد دکتر . روزی که زایمان کردم صبحش لکه بینی داشتم . اون روز عصر تازه واسم پرولوتون نوشت که هنوز شوهرم از دارخونه نگرفته بود من انقباضاتم شروع شد . شما یعنی دو بار باردار شدی هر دو تا رو از دست دادی ؟ یا اینکه دوقلو بودن ؟ چقدر سخت عزیزم . خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده . واقعا فراموش کردنش سخته .

یعنی تازه از دست دادی عزیز؟ من کاملا خالتو درک میکنم😔😔😔😔

اسم آزمایشات رو نمیدونم ولی بعد از زایمان تو همون بیمارستان کلی ازم آزمایش گرفتن .که گفتن عفونت ادراری و عفونت واژن داری . که خیلی شدیده . 

من انقدر زایمان یهویی شد احساس  کردم دارم میمیرم شوکه شده بودم . تو حیاط بیمارستان جفتم ترکید و خونه همه جا رو برداشت . حالا تو اون وضعیت بردنم رو تخت معاینه بخیه سرکلاژ رو قیچی کردن . رحمم داشت پاره میشد . خدا واسه هیچ کس پیش نیاره 

قربونت برم عزیز. واسم خیلی دعا کن . خیلی سختی کشیدم . نگرانم اینم واسم نمونه 

ان‌شاالله که میمووووونه 

توام‌برام دعا کن‌

منم کم‌سختی نکشیدم...‌

حدا خودش بهمون کمک کنه ❤🤲 

الهی که همه اونایی که باردارن به سلامتی فارغ بشن 

و همههههههههه اونایی که منتظرن به زودی خوشحال بشن ❤🤲

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
نه دیگه بهم نداد دکتر . روزی که زایمان کردم صبحش لکه بینی داشتم . اون روز عصر تازه واسم پرولوتون نوش ...

الهی چقد بد.گلم دوقلو بودن 

چقد سختی کشیدی منم مث تو بدترین شب عمرم بود هیچوقت فراموش نمیکنم ۲۲ابان ۹۸ نی نی اام ۲۲هفته بودن خیلی بهش دلبسته بودم 😔😔😔😔

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
هر روز استفاده میکنم عزیز.  یه چیزی یادم اومد. دیروز ببخشید یبوست داشتم . یعنی میتونه به خاطر ...

ممکنه فشار اومده باشه

خانمی شما که عفونت داری ماست زیاد بخور.ماست برای عفونت عالیه.هر روز بخور.یه پیاله ناهار و یه پیاله شام

عنبر نصا هم برای عفونت زنان عالیه.نمی دونم بگم تو دوران بارداری استفاده کنی یا نه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.