2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری خطرناکه ؟

8997 بازدید | 25 پست

سلام خانوما .پارسال زایمان زودرس داشتم هفته ۲۳ . الان هفته نه بارداری هستم . امروز زیر دلم درد میکرد . الان ترشحات صورتی کم رنگ دیدم و یه رگه خونی کوچیک . شیاف سیکلوژست هم استفاده میکنم . به نظرتون لکه بینی خطرناکه ؟ چیکار باید بکنم . میترسم این یکی رو هم از دست بدم . تو خونه زیاد فعالیت هم ندارم .به خاطر تهوع همش دراز میکشم .میشه لطفا راهنمایی کنید . 

همون شیافتو استفاده کن عزیزم و فقط استراحت کن

حتی خم و راست هم نشو

انشاالله میمونه و بسلامتی دنیاش میاری🌷

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بپرسم دلیل زایمان زودرست چی بود؟ 

من خیلی نگرانم 

و اینکه مگه شیاف پروژسترون نمیزنن؟ 

دکتر رفتی؟ 

اگر دکتر بعت این شیافو داده مرتب بزن 

دکتر به من گفت اگر شیاف استفاده کردی یهو قطع نکن خطرناکه

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
قربونت برم واسم دعا کن . دکتر خودمم نیست .نمیدونم پیش کی برم 

تا هفته 12 ممکنه لکه بینی یا ترشح خونی ببینی

شیاف استفاده کن

اگخ خونریزی در حد پد شد یا درد داشتی برو دکتر

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
میشه بپرسم دلیل زایمان زودرست چی بود؟  من خیلی نگرانم  و اینکه مگه شیاف پروژسترون نمیزنن ...

پارسالم شیاف استفاده میکردم یه امپولم تو بازو میزدم. راستش گفتم عفونت باعث باز شدن دهانه رحم شده . هفته ۱۸ تو غربالگری فهمیدم کیسه ابم زده بیرون و دهانه بازه . اورژانسی سرکلاژ شدم ولی تا هفته ۲۳ بیشتر نموند 

قربونت برم واسم دعا کن . دکتر خودمم نیست .نمیدونم پیش کی برم 

من فقط یادمه ی بار لکام شدید شد در حد خونریزی رفتم بیمارستان سریع امپول پروژسترون زدن و بعدش خوب شد

حتما عزیزم

نگران نباش انشاالله تا چند هفته دیگه تموم میشه لک بینی ولی یادت باشه تا اخر بارداری استراحت داشته باشی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
خیلی خیلی کمه . ولی امروز درد رحم داشتم . 

موقع درد یا لکه بینی شیاف استفاده کن.حداکثر روزی 2 تا

وقتی هم که خواستی شیاف رو قطع کنی،یه دفعه قطع نکن.مثلا اگه روزی 1 دونه استفاده می کنی و خواستی قطعش کنی،1 هفته یه روز در میون استفاده کن و بعدش دیگه استفاده نکن

لکه بینی تا هفته 12 رایجه.ممکنه علتش پایین بودن جفت باشه

بیشتر استراحت کن و دولا راست نشو

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
خیلی خیلی کمه . ولی امروز درد رحم داشتم . 

بعد زایمانت چ ازمایشایی دادی؟؟بچه سالم بوو؟؟چی بود جنسیت منم تو ۲۲هفته بچه هامو از دست دادم😣😣😣😣

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
پارسالم شیاف استفاده میکردم یه امپولم تو بازو میزدم. راستش گفتم عفونت باعث باز شدن دهانه رحم شده . ه ...

یعنی نفهمیده بودی عفونت داری؟

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
موقع درد یا لکه بینی شیاف استفاده کن.حداکثر روزی 2 تا وقتی هم که خواستی شیاف رو قطع کنی،یه دفعه قطع ...

هر روز استفاده میکنم عزیز. 

یه چیزی یادم اومد. دیروز ببخشید یبوست داشتم . یعنی میتونه به خاطر اون باشه ؟