2777
2789
عنوان

برای لک صورت چی پیشنهاد میدین ؟؟؟؟

161 بازدید | 15 پست

؟؟؟ 🤕🤕🤕

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر بمال به صورتت با پنبه هر روز یک ربع

واقعا تاثیر داره 😵

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سرم لکه بر دکتر مورد  murad

چند قیمتش گلم 

بستگی داره که علت به وجود اومدنش چی باشه و مدت زمانی که به وجود اومدن.من یه لک کوچولو رو گونه ی راستم دارم که متاسفانه با کلی درمان از بین نرفت.مال من هورمونیه و پوستم خیلی روشنه.آخرین چاره ای که به ذهنم رسید خریدن یه کرم پودر عالی واسه پوشوندنش بود.

ارع خوبه یه چند روز بعد خوب میشه

مرسی

اکثر لک ها درمان صددرصدی ندارن

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم