2777
2789
عنوان

خربزه آبه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست
[QUOTE=128447782]اگ دوست داشتین تاپیک های دیگمم یخونین .دوتا متن ادبی توش هست ...دوس دارم نظر تونو ب ...

متن های خودمن .میخوام بدونم نظر بقیه رو درباره بار ادبی و احساسیش

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
از متنت فهمیدم خیلی باسواد و با محبتی مثل خودم😉

اگ دوست داشتین تاپیک های دیگمم یخونین .دوتا متن ادبی توش هست ...دوس دارم نظر تونو بدونم  

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تفکرم همینه .اما باید قبول کرد زیاد دیدم اطرافم بلانسبت همه خانمای نی نی سایت،خانمای اهن پرستی ک ...

مادیات مهمه. خیلی هم مهمه. اگه نباشه یه پایقضیه میلنگه. 

اما توجه و مهربونی و اون چیزای ناملموس مهم تره. 

اینکه مثلا با سمند بری مهمونی یا سراتو خیلی فرقی نمیکنه. اما اینکه اونجا شوهرت برات میوه پوست بکنه و بذاره جلوت یا نه مهمه. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
متنت روح داشت دوست داشتم ولی بالاخره کدوم دسته رو قبول داشتی

اگ دوست داشتین تاپیک های دیگمم یخونین .دوتا متن ادبی توش هست ...دوس دارم نظر تونو بدونم

مادیات مهمه. خیلی هم مهمه. اگه نباشه یه پایقضیه میلنگه.  اما توجه و مهربونی و اون چیزای ناملمو ...

دقیقا . خیلی مختصر و مفید 

اگ دوست داشتین تاپیک های دیگمم یخونین .دوتا متن ادبی توش هست ...دوس دارم نظر تونو بدونم     ...

خوندم برا اون گفتم با سواد و پر محبت عاااااالی و تاثیر گذار حرف دل من اصلا نوشتتو راجب موبایل خوندم یاد خودم افتادم چند سالته

...یک عدد آدم...
کدوم تاپیکه

1-حتی نخواستی مرا در اغوش بگیری

2-بعد از تو

خوندم برا اون گفتم با سواد و پر محبت عاااااالی و تاثیر گذار حرف دل من اصلا نوشتتو راجب موبایل خوندم ...

20 سالمه

چقدر خوب ک خوندین و نظرتونو جلب کرده

خودتون عالی هستین  

سعی کن خودت خودتو شاد کنی و از کسی انتظار نداشته باش سنتم کمه وقتی از پس خودت بر اومدی بعد بچه دار ش ...

ممنون از راهنمایی تون  

چشم

خوندم خیلی با احساس نوشتی اینقدر که خاطراتی از گذشته برام زنده شد... 

ممنون چ امیدوار کننده .همیشه دوس داشتم قلمم قابل قبول باشه