2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درد و دل کنم

130 بازدید | 12 پست

بابام خیلی بی فکره و بی مسولیت

با این وضع کرونا یه مسافر داره که این مسافرش اختلال روانی داره و یه فامیل کرونایی داره هرروز صبح به بابام زنگ میزنه میگه بیا منو ببر بیمارستان تا غروب هرجی به بابامون میگیم نرو نرو بیمارستان نرو این  مسافرو نبر گوشش بدهکار نیست چون پول خوبیم میده وسوسه میشه مامانم میگه عین سحر زده ها شده انگار اصلا کوکش کرده که هرروز ببذتش و بعدم برسونتش خونه

بابامم اصلا نه ماسک میزنه نه دستکش 

حال هممون بده تروخدا دعاکنید که همه چی به خیر بگذره

هستین بقیشو بگم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب دیگه همه بهش توپیدیم تا که اومد ابجیم گفت  تو با این بی فکریات اخرش ههمونو میکشی و خیال خودتو راحت میکنی.به فکر مامان باش که دیابت داره.. به فکر داداش باش که این همه دارو میخوره

اخرش میمیریم  جنازمونم بهت نمیدن قبرمونم نمیدن بعد دلت خنک میشه

مامانمم گفت به فمز خودت باش با اسن وضع ریه هات (بایام مشکل ریوی داره همیشه و همیشه سرفه میکنه)

من خودم یه هفته اس مریضم حتی یه ذزه هم حالم خوب نشده گوش و گلو درد شدید حتی دکترم رفتم حتی یذره حالم خوب نشده

بهش گفتم من یه هفته اس حالم اسنقدر بده یه بار بهم نگفتی زنده ای یا مرده ؟!! من از کجا پس این گوش درد و گلو درد شدم از تو که همش میری بیرون و کلی عفونت و ویروس میاری خونخ یه ذره هم رعایت نمیکنی

گفت حالا گلو ذرد و مریضیتم افتاد گرپن من؟؟؟کفتم اره چون من 20روزه از خونه پامو بیرون نزاشتم از کحا مریض شدم و حتی یذره هم حالم بهتر نشده از تو..... 

بابامم هیچی نگفت خوابید

بخدا اگه فردا صبح حتی این حرفامونم یاذش بیاد یا حتی بهش فکر کنه

من خودم یه هفته اس مریضم حتی یه ذزه هم حالم خوب نشده گوش و گلو درد شدید حتی دکترم رفتم حتی یذره حالم ...

الهی..... یه کمم دلم برای بابات سوخت😢😢

ولی خب ای کاش مراعات کنه واقعا برا افراد عادی هم خطرناکه شما که گروه پرخطر هستین چرا اخه بی ملاحظگی میکنه

نمیکنه همینه که مارو اذیت مسکنه باوزکن امشب اشک هممونو دراوزد

اره درک میکنم عزیزم

خدا هممونو نجات بده ازین وضعیت... 

پدرشوهر منم هرروز که میاد خونه باید دستاشو بو کنیم ببینیم با مایع شسته یا نه😐

اره درک میکنم عزیزم خدا هممونو نجات بده ازین وضعیت...  پدرشوهر منم هرروز که میاد خونه باید دس ...

الهی امین

حداقل پدرشوهر شما بیمارستان که نمیره یا حداقل با یه ادم که یک کرونایی تو خونشون بوده درارتباط نیست