2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعدشم اینا همش نظریه هس...فقط بمونید خونه و بیرون اگه مجبور شدین برین خیلی مراعات کنید 

اخه دیکه بخدا وسواس فکریو عملی گرفتم دیگه ب مرز دیوونگی رسیدم هرشب گریه میکنم چون تو طول روز همش دارم میشورمو و ضد عفونی میکنم

میگه دکتر امریکاییه گفته که تا شش ماه دیگه واکسنی بوجود نمیاد و با تابستونم از بین نمیره

پس چرا تو چین داره از بین میره ؟

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

آخه صدف پزشکمملکته؟یا دانشمنده؟

تز داده

کی میدونه کی واکسن میاد

همه دنیا درگیرن و در به در دنبال واکسن 

مطمئن باش همه دارن تلاششون رو میکن و نمیدونند کی میاد شاید همین فردا باشه

کم این بلاگر ها رو بالا ببرید

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
اگه رو نکنن داروشو میافته این اتفاق و خیلی زندگی ها نابود میشه کاش زمان اون مرحوم دنیا اومده بودمو ...

اره بخدا خوش بحال مامانبزرگم که زندگیشو کردو چندماه پیشم رفت و پاک رفت

میگه دکتر امریکاییه گفته که تا شش ماه دیگه واکسنی بوجود نمیاد و با تابستونم از بین نمیره

درسته عزیزم این ویروس فقط با قطع زنجیره انسانی از بین میره و یک اپیدمی هست، در تابستان ردی که ازش باقی میمونه ممکنه به شکل آنفولانزا بروز کنه و پروسه ی تولید واکسن در صورت خوب پیش رفتن روند تایید آزمایشات اولیه و تایید نهایی ممکنه تولید انبوهش به چند ماه زمان نیاز داشته باشه 

تا بحال هم هیچ کشوری نتونسته صددرصد واکسن درمان یا پیشگیری بسازه 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
اخه دیکه بخدا وسواس فکریو عملی گرفتم دیگه ب مرز دیوونگی رسیدم هرشب گریه میکنم چون تو طول روز همش دار ...

مگه قراره عمر جاودان کنیم؟؟؟ بسپار ب خدا یه مدتم اینجوری زندگی کنیم ناچاریم دیگه..من ک دیگه از بس استرس کشیدم الان بی حس شدم فقط توکل کردم ب خدا و بیرونم نمیرم ولی خب خونوادم که مجبورن برن بیرون

هر کی هست .... خورده

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️