2777
2789
اون كه الان ايران نيست از اون وري ها هم پول گرفته  اشوب ايجاد كنه

بله پس چی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اون كه الان ايران نيست از اون وري ها هم پول گرفته  اشوب ايجاد كنه

یهو انگار با استوریش دلم ریخت .امروز گفتن که میخان قرنطینه کنن یکم خیالم راحت بود اما واقعا ناامید شدم یهو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍🏻

مربع اومده 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
یهو انگار با استوریش دلم ریخت .امروز گفتن که میخان قرنطینه کنن یکم خیالم راحت بود اما واقعا ناامید ش ...

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

یهو انگار با استوریش دلم ریخت .امروز گفتن که میخان قرنطینه کنن یکم خیالم راحت بود اما واقعا ناامید ش ...

نه بابا عزيزم مطمن باش همه رسانه هاي خارجي

اينا دروغ ميگن مگر نه براي حرفشون مدرك رو ميكردن

حرف از قديم گفتن باد هواست 

اون آرايشگر هم اگه راست ميگه مدرك بياره 

فكر كردي دلش سوخته نه فقط الان داره با پول گرفتن

از خارجي ها  مردم به هراس ميندازه

مثل بهنوش بختياري كه پول گرفته بود دارو الكي كورنا

تبليغ ميكرد  

وزارت بهداشت هم گفته تا اوايل ارديبهشت اگه مردم

رعايت كنن كلا ريشه كن ميشه كورنا

الكي بد به دلت راه نده😊

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫