2777
2789

سلام

من پسرم رو در هفته ی 36 به علت گره ی بند ناف متاسفانه ازدست دادم لطفا یه دکتر خوب وباتجربه که سابقه ی داشتن بیماری مثل من رو داشته باشه بهم معرفی کنید که بارداری بعدیش با موفقیت تمام شده باشه ممنون از لطفتون

بهترین دکتر زنان و نازایی دکتر مشهدیه

اما در مورد مشکل شما بنظرم برو از خود دکترا بپرس که معرفی کنن به کسی که کار بلد تره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رو نمیدونم ولی برا زایمان خاهشا طالقانی نرو

متاسفانه بدون هیچ امادگی پام اونجا کشیده شد وبدترین ساعت ها رو اونجا گذروندم من قرار بود برم بیمارستان قدس با اتاق vipولی خدا برام نخواست. توی طالقانی سزارین شدم متاسفانه یسری از پرستارهاش اصلا به ادم اهمیت نمیدادن😢😢😢😢

الان یه سالی گذاشته.دکار رفتی قطعا.امپول چی؟

عزیزم 1سال و5ماه به خودم استراحت دادم چون از لحاظ روحی اماده نبودم بله دکتر رفتم وهر ازمایشی که بوده دادم خدا روشکر مشکلی نداشتم