2777
2789

💓عزیزان من یه دعایی میکنم دوست دارم شماهم دستاتون رو بالا بگیرین و آمین بگین💓

🤲🏼📿💚 

میدونین که مرغ آمین هر آن از آسمان رد میشه و امیدوارم که خدای مهربان آمین گفتنهای شمارو بشنوه و گوشه نظری به همه ما بیاندازه🍀

🤲🏼📿💚

🌹 خداوندا تورو به حق آیه آیه های قران ازت میخوام که این ویروس کرونا رو نه تنها از ایران بلکه از تمام جهان ببری 

🤲🏼📿💚

🌹 خداوندا از تو درخواست میکنم که این سال نو ، ما رو عزا دار نکنی، خانواده های مارو درپناه خودت نگهدار تا اسیر بیمارستانها نشویم

🤲🏼📿💚

🌹 ای خدایی که همه امور دست تو هست و به ما نشان دادی که بندهات از یک ویروس هم کمتر و ضعیف تر هستن ما رو ببخش و پدر و مادر و همسرمون و فرزندانمون و عزیزانمون رو از این بلا نجات بده و مارو از شر این ویروس در امان بدار

🤲🏼📿💚

🌹 خداوندا نشاط ، شادابی ، خوشحالی رو به تک تک خانواده ها در این سال جدید برگردان

🤲🏼📿💚

🌹 امین یا رب العالمین...

🤲🏼📿💚

برای سلامتی خودتون و خانوادتون 3تا صلوات بفرستین🌷

و لطفا برای تمام دوستان و آشنایانتون بفرستین که ان شاءالله این بلای بزرگ دامن گیرمون نشه

🤲🏼📿💚 

🌺🌺🌺 سپاسگزارم 🌺🌺🌺

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

دعا در حق دیگران مستجاب است.

ختم 12000 آیه ی امن یجیب

هرکسی در توانش هست این آیه ی شریفه را بگه

لینک تاپیک:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4055457/ختم-12000-آیه-شریف-اَمَّن-یُّجیبُ-المُضطَرَّ-اِذا-دَعاهُ-وَ-یَکشِفُ-السُّوَ?page=1

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

به حق تمام اسامی و صفاتش 

آمین 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امین  امین

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

دمت اسی گرم افرین 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

من بیمارستان کارمیکنم..لطفا برامون خیلی دعا کنین..بچه کوچیک دارم میترسم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من بیمارستان کارمیکنم..لطفا برامون خیلی دعا کنین..بچه کوچیک دارم میترسم

ان شالله بحق عزیز زهرا امام حسین سلامت باشید از بیماری به دور 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)