2777
2789
عنوان

مغازه های بوتیک و پوشاک شهر شما هم بسته شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر ما از ۱۰ اسفند همه جا بسته الا بانک سوپرمارکت وخدمات مشترکین 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

طرف ماکه شهرکمون خلوته ولی مرکز خریدو از تراس میبینم کیپ تا کیپ آدمه فارغ از تمام اتفاقات دنیا😐

عجب!! تو تو شهرکه خونتون !! اونوقت از رو تراس مرکز شهرو میتونید ببینید!! احیانا برج میلاد نیستید!!

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن

[QUOTE=128409350]کجا ،خدایا اینا 

کرج

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عجب!! تو تو شهرکه خونتون !! اونوقت از رو تراس مرکز شهرو میتونید ببینید!! احیانا برج میلاد نیستید!!

من اصن تهران نیستم عزیزم ...برجم نیست خونمون 

انقد اینجا دروغ و خودنمایی شنیدی بیمار شدی..

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
چ ربطی داره منم ازتراسمون بازارو میبینم خخخخخخ پستت خیلی خنده داره و بی منطق

تو که منطق داره ولی عقلشو نه باید بدونی شهرک کجا وسط شهر کجا!! باشه برو ببین خوش باش .. 

چ ربطی داره منم ازتراسمون بازارو میبینم خخخخخخ پستت خیلی خنده داره و بی منطق

انقد اینجا چیزای عجیب میشنوم از صدتا یکیشو میگم عجب ..ایشون نمیدونم کجای پستم و عجیب دید...

من اصن تهران نیستم عزیزم ...برجم نیست خونمون  انقد اینجا دروغ و خودنمایی شنیدی بیمار شدی..

اولا خودت بیماری!! دوما فک کردم گفتی مرکز شهر رو میبینم!! بیخیال