2777
2789

شبکه خراسان رضوی ساعت۱۱ونیم شب فصل۵

خراسان جنوبی ساعت۱۱ونیم شب فصل۳ میزاره

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم، انتن تلویزیون خرابه، فقط ماهواره داریم😭😭😭

خواهش  میکنم عزیزم😘

ان شاالله  زودتر انتن تلویزیون  درست میشه  غصه نخور😘

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
خواهش  میکنم عزیزم😘 ان شاالله  زودتر انتن تلویزیون  درست میشه  غصه نخور😘

ممنون گلم

عزیزم ببخشید فضولی میکنم، مشکلت برای بچه دار شدن چیه؟

من خودم سه سال درگیر بودم و ماه پیش با یه دارو ساده مشکلم حل شد، گفتم راهنماییت کنم😉

ممنون گلم عزیزم ببخشید فضولی میکنم، مشکلت برای بچه دار شدن چیه؟ من خودم سه سال درگیر بودم و ماه پی ...

اخ قربونت برم بگو چه دارویی  خوردی؟

تنبلی تخمدان دارم عزیزم😔راهنماییم کن  توروخدا😘😍

ممنون گلم عزیزم ببخشید فضولی میکنم، مشکلت برای بچه دار شدن چیه؟ من خودم سه سال درگیر بودم و ماه پی ...

منم دارم وارد ۴سال میشم😔

کجارفتی عزیزم؟

کجارفتی عزیزم؟

ببخشید کلی تایپ کردم نتم قطع شد😤😤

ببین منم ذخیره تخمدان کم وسن بالا و تنیلی داشتم همع دکترا گفتن ivf ولی من اونجوری دوست نداشتم

یه دکتری خدا خیرش بده گفت این دارو و دو سه ماه بخور اگه نشد بعدش ivf, من ۱۵ روز خوردم که نتیجه داد

حالا دارو چیه؟ پودر اینوفولیک

تو نت سرچ کن داروی تقویتی، خیلی سخت ممکنه پیدا کنی، ازادم هست و نیازی به نسخه نداره

اگه پیدادکزدی بیا بهت بگم چطور بخوری

بسته ۳۰ تاییش ۱۴۰ تومنه

روزی دوتا باید بخوری

حتما حتما امتحان کن ضرر نداره؛ تقویته

برای من که تو اوج ناامیدی جواب داد امیدوارم برای شما هم خوب باشه

ببخشید کلی تایپ کردم نتم قطع شد😤😤 ببین منم ذخیره تخمدان کم وسن بالا و تنیلی داشتم همع دکترا گفتن ...

نایبی که پیشش میرفتم بهم ۴بسته داد یکیشو خوردم۳بسته دیگه مونده نخوردم ول کردم دیدم جواب نمیده عزیزم

نایبی که پیشش میرفتم بهم ۴بسته داد یکیشو خوردم۳بسته دیگه مونده نخوردم ول کردم دیدم جواب نمیده عزیزم

مشهدی؟

ببین باید در کنارش حتما ورزش هم بکنی، من از سه ماه قبل ورزشم شروع کردم با اینکه لاغرم هستم،

تو هم حتما ادامه بده، به من گفت چند ماه باید بخوری

مشهدی؟ ببین باید در کنارش حتما ورزش هم بکنی، من از سه ماه قبل ورزشم شروع کردم با اینکه لاغرم هستم، ...

نزدیک مشهدم 

الان دکترمو عوض کردم از بس نایبی روحیمو خراب کرد نگفت چندماه بخورم میرم پبش ترک زاده اونم که بعد عیدنمیاد شانس مضخرفم‌😔

نزدیک مشهدم  الان دکترمو عوض کردم از بس نایبی روحیمو خراب کرد نگفت چندماه بخورم میرم پبش ترک ز ...

من پیش زهرا زارع رفتم، دکتر خوبیه،

ولی خب ترک زاده خیلی خوبه میگن، بدیش اینه که راحت نوبت نمیدن!

من پیش زهرا زارع رفتم، دکتر خوبیه، ولی خب ترک زاده خیلی خوبه میگن، بدیش اینه که راحت نوبت نمیدن!

ترک زاده یه جلسه رفتم پیشش واسم ازمایش ذخیره تخمک نوشت چون همه ازمایشا وعکس رنگی قبلا انجام داده بودم ازمایش ذخیره تخمک دادم خواستم برم جوابشو نشون بدم منشیش گفت دکتر تا بعد عید نمیاد منتظرم زودتر این روزا بگذره برم جوابو نشونش بدم وکمک باروری بده بهم