2777
2789

نمیدونم چیکار کنم دیگه شوهرم بینهایت آدم عصبیه و دوست داره رئیس باشه همیشه ی چند وقتیه تا دعوامون میشه منو میگیره به باد کتک خسته شدم دیگه بخدا همش استرس دارم نکنه کاری کنم که باز منو بزنه وقتی بحرفاش گوش میدم جونشم بخوام نه نمیگه ولی همین ک بخوام نظر بدم در مورد چیزی سرسنگین میشه باهام آخرشم من لجبازیم گل میکنه و دعوامون میشه. دیروز باز منو زد 😓 دیگه کم آوردم منم بهش گفتم بیشرف بیغیرت گفت همه چی بینمون تموم شده در صورتی که درخواست طلاق دادم چن بار پشیمونم کرده ولی این بار خیلی جدیه. تو رو خدا نصیحتم کنین چیکار کنم ک زندگیمون آروم باشه آخه.

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم گل خوب هستید ،شرمنده اینجا امدم، امیدوارم مشکلتونوبا همسرتان حل شده باشه و شاد زندگی کنید ،یه سوال داشتم ،دوستتون عفونت ادراری اش خوب شد ،یا هنوز داره؟اگه خوب شد چی استفاده کردن؟

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲
سلام خانم گل خوب هستید ،شرمنده اینجا امدم، امیدوارم مشکلتونوبا همسرتان حل شده باشه و شاد زندگی کنید ...

سلام عزیز دلم خوبم ممنونم شما خوبین سلامتین. 😍 قربونت برم عزیزم بله حل شده تقریبا ممنونم از احوال پرسیتون.

والا دوستم نیتروفورانتوئین خورد خیلی اذیتش میکرد ولی گفت آب رو آتیش بود. قرص لاکتوفم ولی هر روز استفاده میکنه و ترک نکرده اصلا. نیترو رو هم هر وقت احساس کنه سوزش یا تکرر ادرار داره هر ۱۲ ساعت یکی میخوره

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
سلام عزیز دلم خوبم ممنونم شما خوبین سلامتین. 😍 قربونت برم عزیزم بله حل شده تقریبا ممنونم از احوال پ ...

فدای محبت عزیزم ،خانم بودنتون، خداروشکر ،منم یک سال ونیم درگیرم ،سبستوسکوپی هم شدم و تنگی مجرا ادرار داشتم ،دوماه بعد عمل خوب بودم ،دوباره یکم اذیتم ،منم نیتروفرانتوین یکسال خوردم ،هزار مرتبه شکر که خوب شدن، انِانشالله همه سلامت و دلخوش باشن

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲