2777
2789
عنوان

میخوام بچم مدلینگ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4254 بازدید | 155 پست
من بچه هام خوشگلن حرف من نیس همه میگن ولی هیچوقت اینکاررو نمیکنم اگر دوست نداشته باشه مقصرش شمایی آی ...

عزیزم حتی یبارم به این فک نکردم پولی از این راه در بیاره.اتفاقا فک میکنم من باید ی هزینه ای بکنم.فقطم میخوام تا ۷_۸ سالگی باشه تو این کار

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری؟

پیجای سیسمونی فروشی یا مزون های کودک بزرگ هر چند وقت یکبار آگهی میزنند

مثل هیرا استایل

ببین بچه های معروف اینستا چه پیج های لباسی دنبال کردن،شما دنبال کن ،هر وقت اگهی زدن میبینی

ولی در کل کار درستی نیست

میدونین که به اینجور بچه ها میگن کودک کار ؟؟؟؟🤔

کودک کار؟؟؟؟مگه قراره برای من پول  ر بیاره؟؟؟من میخوام شخصیتشو بسازم.بچم اعتماد بنفس بشه

چرا اذیت میشد؟؟؟؟مگه چیکار میکنن؟

همش لباسای مختلف رو باید روی هم میپوشید و اینکه تایم زیادی رو ازش میگرفتن و بچه خیلی خسته میشد همش گریه میکرد اونا هم میگفتن یکم دیگه تموم میشه بچه گرسنه میشد خسته میشد اعصابش خورد میشد

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
زمانی که من کار میکردم این پسر بچه هم با ما بود من خیلی خوشم میومد ازش عکس گرفتم موهاش فرفری بود 😍 ...

بمنم بگین خواهشا