2777
2789
عنوان

میخوام بچم مدلینگ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4254 بازدید | 155 پست
مگه مادل شدن به سنه😂 پس عکس بچه ها روی محصولات بهداشتی و پوشک بچه ها چیه نکنه با فتوشاپ کوچیکشون م ...

منم همینو میگم

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عضوم که افرادی مثل استارتر رو آگاه کنم 😉

فک کردی علامه دهری؟؟ عجب اعتماد بنفسی داری. تو کی هستی بخای ی ادم بالغ وعاقل رو آگاه کنی؟؟هر کسی خودش فهم وشعور داره چی درسته چی غلط

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
اینستاگرام تحقیق کن اونجا حتما راهنماییت میکنن

تو اینستا ب چند نفر پیام دادم ماشالله سرشون انقدر شلوغه ک اصلا پیامو نمیخونن

حالا پسره چیزی نمیگم اگه بچت اذیت نشه من پسرم داشتم نمیزاشتم اما اگه دختر دارید اصلا نبرید تو اینکا ...

بچم پسره و فقط میخوام تا ۵_۶ سالگی یا نهایت ۸_۹ سالگی تو این کار باشه فقط واسه ساختن شخصیتش

😍😍

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
وای عزیزمم ما یه مدل پسر داشتیم موهاش فرفری بود فرفریو خیلی خوب قبول میکن برای مدل 

اینم موهاش خیلی خوبه عکساش اکثرا تو گوشیه خواهرمه 

اینا رو با گوشیه شوهرم فرستادم فرفریاش خیلی نازن 

جایی بود معرفی کنی ممنون میشم

خانم به جای این کار ها روحیه تلاش و تفکر رو درش تقویت کنید تا بتونه بعدا یه ادم صنعتگر و یه فرد مفید واسه جامعه بشه

چیه هر کس که از راه میرسه یا شده خواننده یا مدل یا بازیگر

خدا وکیلی چه سودی برا مملکت و مردم دارن

اون کارگر بیش تر داره به مردم خدمت میکنه