2777
2789
سلام عزیزم من طبع سرم و بدنم گرمه. کلا عاشق گرمیجات هستم. ریزش موی شدید دارم. واسه من چ پیشنهادی دار ...

ابتدا حتما باید آزمایش کامل بدی اگه کمخونی کمبود ویتامین تا حتی تیروئید هم داشته باشی باید حتما چک بشه و کنترل بشه

بعد هم روش حمام کردن و شانه زدن مو و حتی خوابیدن سرتایم حتما باید رعایت بشه 

درباره اینا نوشتم توی تایپیک اگه خوندی و متوجه نشدی بگو کجا رو متوجه نشدی تا جواب بدم گلم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبع سرم فکر کنم گرمه چون رشد موهام خوبه فقط کمه.موهامم چربه.ی روز حموم نرم زود چرب میشه.الان موهامو ...

اگه موهات چربه باید چربیشو کنترل کنی متناسب با جنس موی خودت یه شامپویی بخر که سولفاتش کم باشه

معمولا شامپومناسب موی چرب شامپوییه که کافئین داره

موقع خواب کف سرت رو ماساژ بده و روبالشتی ساتن استفاده کن روش صحیح حموم کردن و شانه زدن رو رعایت کنی همه چی حله.

البته تو هم به نظرم آزمایش بده بهتره.

سلام 

من ازیه تاپیک دیگه باشماآشناشدم

موهای دخترم شدیدوزهستش چه کنم؟

روغن زیتون وکتیراهم می زنم ولی بی فایدس

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
سلام  من ازیه تاپیک دیگه باشماآشناشدم موهای دخترم شدیدوزهستش چه کنم؟ روغن زیتون وکتیراهم می ...

اول باید ببینی دلیل وز بودنش چیه

اگه فر بوده بعد وز شده شامپو های مخصوص موی فر براش بخرید ترجیحا بدون سولفات یا سولفاتش کم باشه

اگه به دلیل الکتریسیته ساکن باشه باید روبالشتیشو ساتن کنی و شونه اشو هم چوبی کنی

بازم سوالی داری بپرس حتما جواب میدم

من از کجا بفهمم طبعم گرمه یا سرده نمیدونم

بهترین کار مراجعه به طب سنتیه اما خودتم میتونی با چند راهکار متوجه بشی

اگه ریزش موهات از وسط سرته و رشد موهات بالاس و سریع سرت عرق میکنه اگه موهاتو ببندی طبعت گرمه انگشتت رو چند ثانیه نگه دار وسط سرت اگه گرمای سرت رو به سرعت حس کردی طبعش گرمه

تو طبع سرد ریزش مو پراکنده اس اما معمولا رشد موها خیلی کمتره و خیلی دیرتر از کف سر گرمایی حس میکنی

با همه اینا ببین طبعت کدومه اگه متوجه نشدی حتما برو طب سنتی

عزیزم روغنهای با طبع سرد شامل چه روغنهایی هستند؟

سلام گلم

روغن مورد روغن بادام تلخ اما بنظرم اگه روغن تکی میخوای روغن مورد بهتره

کلا روغن طبع سرد کم هستن من فقط اینارو میشناسم بهتره روغن اصلاح طبع شده ترکیبی استفاده کنی که تاثیرش بیشتره.