2777
2789
عنوان

تیک عصبی

93 بازدید | 8 پست

بچه ها تبک عصبی چجوری از بین میره 

لبم و چشمم تیک گرفته

چیکارش کنم 

چشمم زیاد نیس ولی لبم خیلیه سمت چپ لب پایینم 

لطفا مزه نریزید 

اگ راهکاری دارید بگید ممنون

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نمیدونم ولی حتما برو پیش روانشناس کمکت کنه من یکی از نزدیکام تیک داره بقدری شدید شده که ادم ...

۲۶

لبم ک تازه شرو شده

چشام چنروزه ولی خیلی کمه 

چنسال پیشم تیک داشت چشمم ولی بهتر شدم 

الان دوباره گرفته 

۲۶ لبم ک تازه شرو شده چشام چنروزه ولی خیلی کمه  چنسال پیشم تیک داشت چشمم ولی بهتر شدم&nbs ...

پس نگران نباش مطمین باش موقتیه زود رفع میشه انشالله فقط اگه بتونی بری پیش روانشناس خیلی خوب میشه چون ریشه در کودکیت نداره 

پس نگران نباش مطمین باش موقتیه زود رفع میشه انشالله فقط اگه بتونی بری پیش روانشناس خیلی خوب میشه چون ...

نه بابا 

دوسه سال پیش ک عصبی بودم خیلی گرفتم فقط چشمم یسالیه بهتر شدم 

الان دوباره چون خیلی عصبیم و فشار روحی بهم وارد شده 

دوباره گرفتم ولی چشمم شاید روزی یکی دوبار بزنه 

ولی لبم خیلیه ینی شاید هر ی دیقه دودیقه چن ثانیه میزنه 

تو مخمه اعصابم خورده 

نه بابا  دوسه سال پیش ک عصبی بودم خیلی گرفتم فقط چشمم یسالیه بهتر شدم  الان دوباره چون خ ...

بهش فکر نکن سعی کن از چیزایی که ناراحتت میکنه به شدت دوری کنی شبا زود بخواب ورزش بکن