2777
2789
عنوان

میخام مثل اونا باشم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 42 پست
یه تومن گذاشته بودم شد ۳ تومن میخاستم بردارمش ک کرونا اومد و سهاما سقوط کرد الان شده ۲ تومن😭

بورس ایران همینه عزیزم میای راهنمایی هم کنی هیچکی باور نمیکنه

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یه کاری بود خانوماتوخونه اجام میدادن حداقل خرج خودمونودرمیاوردیم ک دستمون جلوی شوهرهمش درازنباشه 

آدمک آخردنیاست بخند    آدمک مرگ همین جاست بخنددسته خطی که توراعاشق کرد      شوخی کاغذی ماست بخند      
یه تومن گذاشته بودم شد ۳ تومن میخاستم بردارمش ک کرونا اومد و سهاما سقوط کرد الان شده ۲ تومن😭

صبر کن باز میره بالا بعدشم خیلی خوبه که همین الانم دو برابر شده پول بیشتری بذار با یه تومن که پولدار نمیشی سرمایتو بیشتر کن تا سودتم بیشتر شه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
مطمین باش بدبخت میشی و هرچی داری از دست میدی،مخصوصا این موارد که برنامه نویسی شده ،کنترلش دست خودشون ...

خب من ی کاری میخوام ک از طریق گوشی بتونم ازش پول دربیارم

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜