2777
2789
عنوان

میخام مثل اونا باشم😭😭😭😭

1249 بازدید | 42 پست

میلاد حاتمی رو تو اینستا میشناسین؟

الان داشتم یکی از استوریاشو نگا میکردم شانسی،بعد تو سایت ۱۴ میلیون گذاشت تو عرض یه دیقه ۴۰ تومن برداشت کرد😭

میگه ماهی چن میلیارد درامد درم...

اونوقت من شوهرم یه صدی میده کلاهمو میندازم هوا...

چجوریه ک این پولارو میخورن

...

خیلیم حالشون خوبه..‌

گاهی انقد خسته میشم از بی پولی ک میخام شرطبندی کنم...

اما میترسم😭😭😭

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الکیه بابا 

بعدشم این پولای حروم برکت و از زندگیت میبره

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماها شانس نداریم والا کل سرمایمونم میبازیم😑فقط اونارو پولدارتر میکنی ... واقعا چرا کسایی ک پول حروم میخورن حالشون خوبه

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

دقیقا باید بترسی!!! اگه قرار بود بقیه هم برنده بشن که اونا انقدر پولدار نمیشدن! میذارن یکی دو دفعه مزه پول بره زیر دندونت! طمع کنی و پول بیشتر بذاری وسط و … الفاتحه!!!!!

گول اینارو نخور بابا همش فیلمه

اینا مردمو بدبخت میکنن خودشون پولدار شن

بیشتر درآمدشونم از داشتن فالوور میاد

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

نه نمیشناسم،

برام هم مهم نیست دیگران چطور زندگی میکنن.

زندگی خودم خوبه و ارامش دارم(گرچه همیشه تو زندگی کم و کاستی هست ولی در کل خوبه) و اینکه میدونم خدا هوامو داره و وقتی فکرشو نمیکنم سوپرایزم میکنه،کافیه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

تو باور کردی؟؟

اینا همه زیر نظر یه نفرن ... اینم مثه مثه پویان مختاریه بری نگا کنی میفهمی مثه ساشا سبحانی 

اینا و خیلیای دیگه زیر نظر ی نفرن

تا مردمو وسوسه کنن حتی بعضی وقتا ماشیناشون یکیه...مثه شما که وسوسه شدی!!!!

این ماشینا این خونه ها این زندگیا همش فیلمه!!! اون شخص بهشون میده تا تبلیغ کنن 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست