2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بگین این چیه

154 بازدید | 6 پست

مامانای عزیز میشه کمکم کنید من بهمن لاپراسکوپی کییت تخمدان کردم دکترم اول اسفند گفت اقدام کن بعد از پری اقدام کردم گفته بود حتما میگیره قرص زینک و اسید فولیکو ویتامین ای و کلوموفین میخوردم سه تا تاریخ داده بود واسه نزدیکی دوسه روز پیش که دومین تاریخ نزدیکیم بود شکمم 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

محکم خورد لبه تخت فرداش تو دستشویی به لکه خون صورتیدیدم که بهش ترشح سفیدم وصل بود الن دوروزه زیر شکمم تقریبا احساس میکنم لوله سمت چپمه خیلی درد میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا نمیدونم ولی میگن ترشحی که رگه صورتی توش باشه مال بارداریه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
من دقیقا نمیدونم ولی میگن ترشحی که رگه صورتی توش باشه مال بارداریه

عه یعنی به نظرت حاملہ بودم افتادہ یہ ضربہ شدید مےتونہ بندازہ نوک تخت خورد تقریبا اطراف نافم ولے جایے کہ درد مےکنہ زیر شکمم سمت چپہ

عزیزم نمیدونم بخدا..حتما باید پزشکت معاینه کنه..احتمالا بفرستت سونوگرافی..ولی فکرنکنم حامله بوده باشی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم نمیدونم بخدا..حتما باید پزشکت معاینه کنه..احتمالا بفرستت سونوگرافی..ولی فکرنکنم حامله بوده باش ...

ممنون صلوات فرستادم برات خواھرے