2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین😭😭

216 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

پسرم یکسالشه و دیشب خیلی ناگهانی تب کرد البته تبش خیلی بالا نبود

بهش استامینوفن دادم و هروقت چکش کردم دیدم پایین اومده تبش

صبح که بیدار شد برای شیر دیدم باز تب داره اینبار براش شیاف گذاشتم الانم که دوساعت گذشته تبش بدتر شده و بیحاله

میترسم ببرمش دکتر

از یه طرفم میترسم بیماری خطر ناکی مثل کرونا باشه😭😭😭

بنظرتون ببرمش؟

فقط تب داره۳۸درجه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مرتب پاشویش کن تبش بیاد پایین

بعدش اینکه اکه استا جواب نمیده بهتره پروفن بدی شربت استامینوفن 

دخترمنم بخاطر دندونش 3 شبانه روز تب داشت نگران نباش النشالله از دندونشه

والا الان نزدیک۲۰روزه پامونو از خونه بیرون نذاشتیم که بخوام بگم کرونا گرفته باشه زبونم لال ولی نمید ...

تهرانی؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

عزیزم از من میشنوی بچه رو مطب نبر با استامینوفن و شیاف تبشو خودتم میتونی بیاری پایین تا سه روز اگر تبش پایین نیومد خدای نکرده میتونی ببریش

مرتب پاشویه کن من بچم برای هردندونش زیاد تب میکردبا همینایی که گفتم بعد سه روز خودش خوب میشد