2777
2789
عنوان

آقایون و بانوان در دنیای فانتزیتون .....

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 47 پست
میگم که فکرکنم به تته پته بیفتم! ببین منظورم ازین که آقا رو ببینم این نیست که مثلا ایشون رو تو یه ف ...

گفته شده ما هممون ایشون میبینیم، الهی نصیبتون بشه، ان اتفاقو من از کسی شنیدم ، تو خیابان ملاقتشون کردن و بهشون سه بار گفتن ایمانت قوی کن 

آفرین ،، اینکه بدونی نسلت به یکی از پیامبرای خدا می رسه یا یه آدم بد مثله هیتلر چه حسی رو بهت القا م ...

قطعا نسلم به پیامبرها نمی رسه چون اصلا مذهبی نیستم 

ولی اگه احتمال داشت خب .. اگه نسلم به جنایتکاری مثل هیتلر می رسید خیلی ناراحت می شدم 

ولی اگه به پیامبر می رسید خوش به سعادتم می شد . 

حقیقت تلخه قطعا اگه کل تاریخ رو بدونم افسرده می شم ولی من عاشق دونتسن هستم

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته شده ما هممون ایشون میبینیم، الهی نصیبتون بشه، ان اتفاقو من از کسی شنیدم ، تو خیابان ملاقتشون کر ...

بله منم شنیدم که گفته شده همه میبینن،لکن کسی نمیشناسه،به طوری که وقتی زمان ظهور فرا برسه خیلی‌ها میگن ما که ایشون رو دیدیم چندبار!

ان‌شاءالله یعنی میشه....

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
قطعا نسلم به پیامبرها نمی رسه چون اصلا مذهبی نیستم  ولی اگه احتمال داشت خب .. اگه نسلم به جنای ...

چرا سعی نمیکنی خودت ادم بزرگی باشی که ایندگانت به اجدادشون افتخار کنن👧

قطعا نسلم به پیامبرها نمی رسه چون اصلا مذهبی نیستم  ولی اگه احتمال داشت خب .. اگه نسلم به جنای ...

تاریخ واقعا قشنگه ، پس یه دونه از اون ماشینای زمان لازم داری

چرا سعی نمیکنی خودت ادم بزرگی باشی که ایندگانت به اجدادشون افتخار کنن👧

آیندگانی در کار نیست 

تا آخر عمر مجرد می مونم و بچه ای در کارنیست که نسلش افتخار کنن 

من برا  خودم آدمی می شم که تو تاریخ ثبت شم

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL