همیشه دوست دارم ۵ فقط ۵دقیقه، امامزمان(عج)رو ببینم و ازش بپرسم آقا چه کار کنیم تا غیبت تموم بشه.....؟😔
موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که میشنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم." به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو میفهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه! خوشش آمده بود،پلهها را میرفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!" من هم لبخند میزدم و میگفتم:"یادم هست!یادم هست!"....... 🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید.... 🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوست داشتم یه ماشین زمان داشته باشم هم اجدادم رو ببینم هم اون دوران رو
وهم حقیقت های کشف نشده جهان رو
patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
خیلی چیزا اطلاعات تاریخی در موردشون نیست من مطمئنم ریشه خیلی از اختلافات دنیا سر این هست
چیزی نمی گفتم بهشون فقط دوست دارم بدونم نسلم به کیا بر می گرده
patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
میشه اون فضا رو توضیح بدی مثلا فکر کن الان در محضر ایشون هستی
واااای اسی فکرکنم اصلا از شوق زبونم قفل بشه و نتونم بگم و به تته پته بیفتم....
موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که میشنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم." به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو میفهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه! خوشش آمده بود،پلهها را میرفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!" من هم لبخند میزدم و میگفتم:"یادم هست!یادم هست!"....... 🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید.... 🌹شهادت اتفاقی نیست🌹