2777
2789
عنوان

دوراهی مرگبآر😅🖤🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک. آخرش پیرمرده میمیره پولش میمونه. میری ی مرد خوشکل پیدا میکنی  با پول حتی اگه خوشکل نباشی ...

دایی مادرم مولتی میلیاردر بود، از ده سالگی با پدرش تو کار طلا و جواهر بود.

ده تا زن گرفت، وقتی که مرد خونش هزار متر بدون حساب حیاط تو بهترین نقطه شهر بود. به زنش یکمی فرش دستباف و وسیله دادن و ردش کردن

بچه هاش اصلا نذاشتن یه قرون به این زن ها برسه، همش رسید بچه هاش.

پیره مردها جایی نمیخوابن آب زیرشون بره خیلی عاقلن منتهی میدونن پولشون صید خوبی برای دخترای جوان هست.

عجبا🤨🤨😟

جدی میگم باور کن

همه ی ثروتاش بین بچه های خودش تقسیم شد. 

الان دیگه مثل قدیم نیست یه دختر فکر کنه زن پیره مردی میشهو فلان

یه فامیل داشتیم مجرد بود ولی مرده ۹۰ سالش بود.

رفتن براش به پرستاری گرفتن که حدود ۶۵ سالش بود، گفتن ازش مراقبت کن و شوهرت باشه بعدا بمیره حقوقش برای تو میمونه و هیچکی رو نداره.خونه و ،.. هم داشت.

وقتی مرد ده تا لاشخور اومدن سر جنازش و برگه رو کردن که این خونه مال اوناس

آخرش مشخص شد خونه رو زده به اسم بچه خواهرش

دایی مادرم مولتی میلیاردر بود، از ده سالگی با پدرش تو کار طلا و جواهر بود. ده تا زن گرفت، وقتی که م ...

دوستم تو کلاس زبان آشنا شدیم متولد 76 پیرمرد میلیارد سنش بالا بود اومد خواستگاری بچه هم داشت 

تو بهترین تالار شهر عروسی گرفت. کلی سرویس و جواهر کادو گرفت. تا سرویس اج فیل گرفت 

ی خونه مهریش بود. ی ماشین بله برون ب مناسبت بله گرفتن بهش هدیه داد. البته حرف شما متین و بستگی ب شانس داره

نوه های آقای داماد همسن عروس بودن

بعدم عروسی اینا کلی فک کردم گفتم آفرین ب درایتش

حالا ما تو سن کم عروسی میکنیم. جهاز می‌بریم. بعد درد سر حامله شدن داریم. دردسر بیکاری شوهر. کرایه خونه وام و.... 

آخرش نوکر دست ب سینه مادرش... و اینکه حق با اوناست. و صب با کلی سرکوفت. تکه آغاز میکنیم 

جنگ و جدال 

همش الکی 

الان این ن سر پول دعوا داره. ن بچه. ن تکه هست

تهش مردم فک میکنن دختره مرده

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
دوستم تو کلاس زبان آشنا شدیم متولد 76 پیرمرد میلیارد سنش بالا بود اومد خواستگاری بچه هم داشت  ...

بله استثنی همیشه هست.

ولی من همیشه میگم دختر باید جوری بزرگ بشه چشمش به مال و اموال دیگران نباشه . میدونید یه شخصیت مستقل و قانع باشه .