2777
2789
عنوان

درد دندون عقل وغیره

162 بازدید | 33 پست

دوهفتس قرنطینم دوروزه دندون عقلمو یه دندون فک بالا درد میکنه،به نظرتون عفونت کرده؟غدد لنفاوی پشت گردنمم یه کوچولو باد کرده یکی هست بگه چه گلی به سرم بگیرم🥺🥺🥺

من دندون عقلمو دو هفته پیش کشیدم ...نوبت عصب کشی هم داشتم که دکترم کنسل کرد الآنم یه ذره درد می‌کنه😭😭😭وحشتناکه دندون درد

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرین دندون فک پایین🥺بسی درد میکنه اموکسی بخورم هر هشت ساعت ؟همه دندون پزشکیا بستس

شیاف استفاده کن لااقل دردت آروم میشه میتونی بخوابی

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

اگه عفونت كرده تا يه هفته هر هشت ساعت يه بار يه آموكسى سيلين 500 و يه مترونيدازول 250 باهم بخور براى دردش هم نوافن بخور اگر هم قرص كلسيم دى استفاده ميكنى قطع كن 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
یک هفته مترونیدازولم بخورم

آره آموكسى سيلين 500 و مترونيدازول 250 رو باهم بخور هر 8 ساعت يكبار تا يك هفته عفونت از بين ميره 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

منم دندون آسیاب پایینی رو دوسال پیش کشیدم استخوان فکم درد می‌کنه عین اینکه دندون درد دارم😭😭😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم ان شاله بهتر بشی،دردو که نگم برات دوروزه اسیرم

قربونت،انشالله تو هم زودتر خوب شی💜💋

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️