2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میزنه من شنبه دخترم واکسن ۶ماهگی زد

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
تهران هستی؟ خب یه زنگ بزن بهداشت مطمئن شو من شهرکردم بچم این هفته واکسن داشت زدیم

اصفهانم.بعد چه نکات بهداشتی را برای بچه رعایت کردی درباره کرونا؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

۱۶هم باید واکسن میزد ک جمعه میشد برای همین شنبه بردمش

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

من هفته پیش زدم 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
اصفهانم.بعد چه نکات بهداشتی را برای بچه رعایت کردی درباره کرونا؟

برای اندازه گیری قد و وزن که خانمه ضدعفونی کرد وسایلش رو بعدم اصلا کاپشن سرهمی که پوشیده بود درنیوردیم از تنش.باهمون رفتیم اتاق واکسیناسیون.یه پتو نازک انداختم زیرش و باز با همون لباسش خوابید روی تخت واکسن رو زدن بغل کردیم اومدیم خونه بعد همه لباسا رو شستیم، دستامونم همینجور دستای بچه رو هم با آب و صابون شستیم

اره میزنه من شنبه دخترم واکسن ۶ماهگی زد

چه نکات بهداشتی را براش رعایت کرذی درباره کرونا؟منم واکسن6ماهگی بایدبزنم.اذیت شد بچت؟واکسن دوماهگی وچهارماهگیش چطوربود؟

۱۶هم باید واکسن میزد ک جمعه میشد برای همین شنبه بردمش

شماچندم زایمان کردی؟یادمه توهفته40رفتی بستری شدی.من کاربریم ترکید اسم کاربریم مسافرکربلا بود تو تاویکات باهات صحبت کردم.

چه نکات بهداشتی را براش رعایت کرذی درباره کرونا؟منم واکسن6ماهگی بایدبزنم.اذیت شد بچت؟واکسن دوماهگی و ...

واکسن ۴ماهگیش بد بود ۴روز تب داشت 

وای دو ماهگی و ۶ماهگیش فقط یکی دوساعت تب کرد زیادم درد نداشت. 

کار خواصی نکردم! 

من با دو هفته تاخیر شنبه میبرم مطب بزنم بهداشت دوس ندارم تو این شرایط

مطب نمیزنه