2777
2789
عنوان

کیا بعد بچه دار شدن ...

694 بازدید | 65 پست

سلام

اول بگم سوالم برای اینکه من با شوهرم خیلی رفیقم و اصلا مثل زن و شوهر نیستیم

خیلیا میگن بعد بچه دار شدن روابطشون سرد میشه الکی سر بچه دعوا میکنن و کلا به اختلاف میخورن

کیا زندگیشون جدی شده بعد بچه دار شدن ؟ هنوز رفیقین با شوهرتون یا دیگه نه مادر پدری عوض میکنه آدمو ؟

من ۷ سال ازدواج کردم ولی شدیدا میترسم از بچه آوردن و اختلاف

ارامش این زندگیم رو خیلی دوست دارم میترسم بهم بخوره

😑

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

اصلا اثر بدی نذاشته رو زندگی زناشوییمون زندگی شیرین باشه بچه شیرینتر میکنه تلخ باشه تلختر

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تاثیر میزاره و مثل قبل نمیشه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

ما از همون اول باهم رفیق بودیم و الانم با وجود بچه روز به روز داره بیشتر میشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

هیچوقت زندگی مثل قبل بچه نمیشه،، مسعولیتا هم زیادتر میشه و دیگه برای خودتون زندگی نمیکنید اولویت میشه بچه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی