2777
2789

چجور بفهمیم تو مراحل اشنایی

شما چجور فهمیدید

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تا الانش چجوری بوده اهل کار بوده؟ پس انداز داره؟ هدف شغلی داره؟ اینجوری

پس انداز داره 200 میلیون ولی اهل کار نبوده اصلااااااااااااا

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

عرضه از همون اول پیداس کسی ک سوسول بازی درنیاره و مرد باشه و ی پسنداز و شغل خوب داشته باشه نشون میده چقدر عرضه داره ....اگه تابحال ی شغل واسه خودش داشته حتما خیلی با عرضس اگه دائم شغل عوض کرده بی عرضه ترین فرده

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
حالا ممکنه پس اندازم نداشته باشه خب اول راهه ولی اینکه چقد برنامه داره واسه آینده و از همین الان جقد ...

کاش حرف بزنه ...هر دفه ی هدفی داره اخه

کاش حرف بزنه ...هر دفه ی هدفی داره اخه

بستگی داره چند سالش باشه شاید یه آدم طول بکشه تا راه مناسبش پیدا کنه ولی دیگه بالای 28.30 دیگه وقت این شاخه اون شاخه پریدن نیست باید جدی باشه

بستگی داره چند سالش باشه شاید یه آدم طول بکشه تا راه مناسبش پیدا کنه ولی دیگه بالای 28.30 دیگه وقت ا ...

ن متولد 76عه