2777
2789

خانوما موقع تحویل گرقتن کالا میشه پول نقد داد؟قبول میکنن؟من کارت ندارم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۳ میلیون خرید میتونی موقع تحویل پولو بدی ولی بالای سه تومن باید انلاین پرداخت کنی بعد برات میارن

Overrate to your behavior more that your prestige, because behaviors are the sign of your facts but prestige is what others thought about you

ده بار خرید کردم

نه نمیشه باید کارن بکشی

تو موقع تحویل با یارو چونه بزن نقد بده بگو خود مامورش از کارت خودش بکشه

نمیدونم قبول کنه یا نه

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
تا ۳ میلیون خرید میتونی موقع تحویل پولو بدی ولی بالای سه تومن باید انلاین پرداخت کنی بعد برات میارن

کی گفته

من همیشه میخرم تازه ی سفارشم شنبه میاد هیچوقتم نتی پرداخت نکردم

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
کی گفته من همیشه میخرم تازه ی سفارشم شنبه میاد هیچوقتم نتی پرداخت نکردم

بیش تر از سه تومنو ؟؟؟؟؟؟

Overrate to your behavior more that your prestige, because behaviors are the sign of your facts but prestige is what others thought about you

چرا من هروقت خواستم خرید کنم و درب منزل پول تحویل بدم نشد فقط گزینه  پرداخت آنلاین داشت

هرکس هرچیزی را عاشقانه بخواهد، ب آن میرسد⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم باکارت پرداخت میکنی؟اصلا نمیشه پول نقد داد؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بیش تر از سه تومنو ؟؟؟؟؟؟

نه خریدم زیر دویست هزارتومنه

پس فردا میارن

همیشه همینه

بیشترینش سیصدو خورده ای بوده