2777
2789
عنوان

اینبار جهادی، کرونا

324 بازدید | 17 پست

همسر من سفرهای جهادی زیادی رفته. من و بچه ها هم چند بار همسفرش شدیم. مناطق محروم و مرزی و....

امروز عصر یه تلفن بهش شد و دوباره رفت جهادی. بخش بیماران کرونایی!

اولش که خیلی حالم گرفته شد. خییییلی. بعد خودمو گذاشتم جای همسر پزشکا و کادر درمان.

واقعا خدا قوت! 

قطعا اونا هم بچه خردسال دارن. یا شاید بین اعضای خانواده افراد آسیب پذیر. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

کاش انقدر مردم نرن بیرون همسرتون راحت میشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش انقدر مردم نرن بیرون همسرتون راحت میشه

میدونی چیه. سرش درد میکنه واسه اینکارا. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
همسرتون چیکاره هستن؟

طلبه

خدا به شما و همسرتون خير بده اميدوارم مردمم يكم همكارى كنن يه عده جونشونو به خطر ميندازن يه عده هم بى خيااااااال چى بگم☹️

میشه براى حاجتم یه صلوات بفرستى؟🙏🏻اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم🙏🏻ممنون دوست گلم حاجت رواشى😘
طلبه

اخه از طلبه ها چه کاری برمیاد

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
میدونی چیه. سرش درد میکنه واسه اینکارا. 

😊 اشکال نداره خداقوت.

فقط کاش مردم یکم ملاحظه کنن خریدبازار اینا کم برن کم بشه کادرا اینام راحت میسن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
اخه از طلبه ها چه کاری برمیاد

منم اولش یه مقدار مسخره اومد این موضوع. منتها بعدا دیدم اینا برای نظافت و غذا دادن و دستشویی بردن و... میرن

و البته همدلی و همراهی

همسر منم پزشکه ولی داوطلب شده رفته مرکز کرونا😅

من از دور دستهاتو میبوسم!