2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش شانس ترین رو نمیدونم ولی بدبخت ترینشون منم☹

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
پول تو پیرمرداست پس 😂

اره بابا..همه ب شوهرش شک بودن میگفتن طرف زن داشته جداشده.قیافه شوهرش ب متاهلا بود بالای 40میخوزد باشه البته خودشم 30سالش بود ازدواج کرد..ولی اعلام کرد شوهرم مجرده حتی صفحه دوم شناسنامه شوهرش اسکرین گرفت گذاشت استوری..شوهرش میگعت 38سالشه..مهم اینه ک الان خوشبخته.ک ب ما تیکه مینداخت بامشکلاتی ک داشتم میگفت تو خوشگل بودی چ شانسی اوردی حالا.. جملش لهم کرد..واقعا برام سنگین بود این حرفش..یعنی میخاس بگه من الان خوشبخترم

بهاره رهنما.قیافه مث گوریل.دارای اعتماد به نفس فوق بالا.بی سواد با اون شعرای آبروریزیش شوهرو ببین ق ...

اونم نون شهرتشو میخوره بعدم شوهرش خوشگل نیس شبیه اون خواننده خزو خیله اس بهم میان از نظر من

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

من عکسش رو دیدم یعنی دختر بد شانس

دوست خودم تو دانشجویی ازدواج کرد رفته یا استان دیگه

وضعشم خووب بود همه چی هم داشت و برد ولیالان سالی دو بار حق داره بیاد...

رفته تو خونه مادرشوهرش یه جورایی کلفت خانواده شوهرشم هست

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود