2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست

زن پسر داییم که تا کلاس پنجم بیشتر درس نخونده بود و از یه روستای دور افتاده خیلی کوجیک که هنوزم آباد نشده شد زن پسر دایی مهندس من درسشو خوند دو تا بچه خوشکل داره دانشگاه رفت تافل گرفت مقیم استرالیا شد شهروندی استرالیا داره چندین و چند کارخونه و شرکت و اپارتمان تو سعادت ابادو الهیه داره خانمه الانشم مرتب میره استرالیا و میاد و سانتافه سواره نگید اینا خوشبختی نیست که پسر داییمم تو اخلاق و فرهنگ و روشن فکری درجه یکه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونت عزیزم😔 میفهمم حالتو من خودم قرصِ ضدافسردگی میخوردم روو همین موضوع چون قیافه‌م خوبه ولی ...

انشالله خوشبخت بشی من خدایی15سالم بود11تاخواستگارداشتم،بدنبودن داداش همین پسرعموم بودامااون درس نحونده بود دنبال باغ باباش بودازمنم میخواست برم بامامانش زندگی کنم تاخرجیموبده باباش مردپولدارشم،پسرخالمم تومجتمع مهندس ناطربوداماخسیس بودهنوزیه تلویزیون 21اینچ داره،هرکدومش یه مشکلی داشتن دیگه،شوهرم هم خشکل بودهم تازه فوق لیسانس گرفته بودانیدواربودم به اینده امانشد،حالاهم خدایی خیلی خوبه ولی پولدارنیستیم

زن پسر داییم که تا کلاس پنجم بیشتر درس نخونده بود و از یه روستای دور افتاده خیلی کوجیک که هنوزم آباد ...

برررررررگاااااام از روستا به کجا رسیده 🥺

واسه چند سال پیشه که فقط انقدر درس خونده بوده ؟ 

دختره خوشگله ؟

انشالله خوشبخت بشی من خدایی15سالم بود11تاخواستگارداشتم،بدنبودن داداش همین پسرعموم بودامااون درس نحون ...

باز خداروشکر شوهرت خوبه گلم... من نه قیافه‌م بده نه خانوادم نمیدونم چرا خواستگار ندارم

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت
انشالله خوشبخت بشی من خدایی15سالم بود11تاخواستگارداشتم،بدنبودن داداش همین پسرعموم بودامااون درس نحون ...

یاسی جون امیر با برادرش فرق داره از لحاظ اخلاقی ؟ میدونم خیلی صمیمی شدم ولی ذهنمو درگیر کرد 😅

والا اون الان ملکه‌س اون باید بزنه توو سرِ من

ظاهرشو نبین   دوستم یه چی بگم من اینارو میشنوم خوش حال نمیشم براشون حرص و حسرت میخورم😕

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
برررررررگاااااام از روستا به کجا رسیده 🥺 واسه چند سال پیشه که فقط انقدر درس خونده بوده ؟  دخ ...

ازدواجشون مال بیست سال پیشه ولی دختره خدایی زمینه خوشگل شدن رو داشته به خودشم رسیده خوشکل شده الانم تازه چهل سالی شاااید داشته باشه پسر داییم هم چهل و دو سه سال خانواده دختره هم خانواده ابرو دار و خوبی بودن پدرش کشاورز بود و فقیر بودن ولی داداشاش داغون و معتاااد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

وااااای الان هممون دچار سندروم سیندرلا شدیم و متاهلا از ازدواجشون ناراضی شدن و مجردا هم در  افسوس چنین خواستگارایی......بیخیال ول کنین 

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

ریا نباشه خودم...چون خانواده همسرم از لحاظ مالی و موقعیت و شأن اجتماعی بالاتر بودن همسرمم خوش قیافه و شاغل و خوش اخلاق هستش خودم اعتراف میکنم از من بهترها زنش میشدن😁😁😁

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞