2777
2789
دیدم از زندگی سیر نشدم!!!

چه زود دیدید مگه اینقدر کوتاه بود ؟؟ 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یحوری بود بابا چیه

بله ولی من به ترکیب موسیقیش و متنش توجه دارم که خیلی ناراحت کننده س حتما متنش رو بخونید 

ولی اینکه سیر نشدید از زندگی 

امیدوارم هیچ وقت از زندگی سیر نشید و همیشه اینقدر پر انرژی باشید

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
بله ولی من به ترکیب موسیقیش و متنش توجه دارم که خیلی ناراحت کننده س حتما متنش رو بخونید  ولی ا ...

اها از اون لحاظ . ترکیب اهنگ رو نمیفهمم من فقط تنها چیزی ک تو این دتیا میفهمم عشقم ب شوهرمه  

✨خدایا امیدم توئی✨
اها از اون لحاظ . ترکیب اهنگ رو نمیفهمم من فقط تنها چیزی ک تو این دتیا میفهمم عشقم ب شوهرمه   & ...

همین فهم برای کل زندگی متاهلی موفق بسه 

خیلی خوبه . 

موفق باشید .