2777
2789
آره واقعا چه غریبانه داریم میریم تو سال جدید همه چی فرق کرده😒

بهترررر...واقعا هرچه سریع تر این سال نحس تموم شه

این سال اولش با آواره شدن مردممون شروع شد

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
مسکل اینه همون نیم ساعتی هم که صحبت میکنیم حرف پیدا نمیکنیم 

شاید هنوز خوب صمیمی نیستی 

بشین از علایق و سلایق و

از چی خوشتون میاد از چی بدتون میاد 

خاطره تعریف کنید 

غیبت کنید😂😂

کارای روزمره صحبت کنید 

بازی کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شبیه دوستم‌امیر هستی 

اون کی بود ؟ 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
شاید هنوز خوب صمیمی نیستی  بشین از علایق و سلایق و از چی خوشتون میاد از چی بدتون میاد  ...

نه از این اخلاقا نداره س پ ا ه ی هستن

همچین خشن طور و جدی 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
دوست مجازی مثل داداش بود. از وقتی ازدواج کردم خبری ندارم ازش 

من اولین بار با شما صحبت میکنم 

ولی اون آهنگ رو گوش بدید آدم میناله اگه معنی ش رو بدونید 

یه دختری هست که از یه شهر کوچیک می ره شهر بزرگ و اونجا ....

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
نه از این اخلاقا نداره س پ ا ه ی هستن همچین خشن طور و جدی 

خب این هنر تو دیگه 

بحرفش بیار 

میزنه 

بهش بگو من دوس دارم بیشتر همو بشناسیم با حرف زدن در مورد همه و این جور چیزا دیگه

من اولین بار با شما صحبت میکنم  ولی اون آهنگ رو گوش بدید آدم میناله اگه معنی ش رو بدونید  ...

اوکی گوش میدم امیر هم مثل شما خارجکی میحرفید😂😂😂

✨خدایا امیدم توئی✨

ولی من قطعا بهترم ازش 

لینکش 

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=lana del rey gods and monsters

نهایت ....

نه هیچکی مث امیر نبود

OK 

متوجه شدم