2777
2789
اینم گل خودم🥰

عالیه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عاشقشمممممم💝💝💝

وای منم ی پتوس این سایزی دارم💓

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ماشالا به گلات اونایی که براشون روشنایی درست کردی از چه لامپی استفاده کردی و اینکه تاثیر داره ت ...

از این لامپ اس که مث شلنگ میمونه. والا گلای شوهرم من زیاد نمیرم سراغشون. خونمون نور کم میخوره اونو گزاشته براشون

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

بچه ها منم گل زیاددارم البته خونم نیستم عکس بدم

بنظرتون چرا گل دیفن من برگای کوچیک بازمیکنه؟؟

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
اینم گلای ما

وااای خدااا😻😻😻😻چ گوگولین

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اینم گلای ما

واو

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
خاکشو عوض کردی؟ آهن و کود بش بده

با منی عزیزم؟؟

نه عوض نکردم

وای منم ی پتوس این سایزی دارم💓

توام بفرست عزيزم😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤