2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب بهش گفتم بریم من ی چیز بخرم سریع برگردیم تو راه بودیم اذان شد منو برد خونه ابجیش نماز بخونیم سریع بلند شیم نماز ک خوندیم تازه نشسته ب حرف زدن عروس ابجیش اماده شده بود گفت جایی دعوتم رفت فک کردم ابجی شوهرمم دعوته بلند شدم گفتم بریم شوهرم میگه بچه ها رو بزار میریم خرید میکنیم برمیگردیم

گفتم ن بچه ها روببریم ابجیت اینا دعوتن بنده خداها گفتن ن ما جایی نمیریم بمونین داداش شوهرمم قراره بیاد همینجا من دیگ بلند شده بودم ضایع بود بشینم حالا اومده تو ماشین هر چی دوس داره میگه و دعوا میکنه باهام ک ابجیم اینا ناراحت شدن هرچی با ارامش براش توضیح دادم دیدم کوتاه نمیاد دیگ زدم ب سیم اخر

امشب بهش گفتم بریم من ی چیز بخرم سریع برگردیم تو راه بودیم اذان شد منو برد خونه ابجیش نماز بخونیم سر ...

مگ يه خريد جزيي نبود؟؟ 

كاش ميرفتيد خونه نماز ميخونديد حالا تو اين اوضاع 

مگ يه خريد جزيي نبود؟؟  كاش ميرفتيد خونه نماز ميخونديد حالا تو اين اوضاع

چرا ولی دور بود از خونمون جایی ک برا خرید خواستیم بریم نزدیک خونه خواهرشوهرم بود