2777
2789

بياين باهم باشيم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

[QUOTE=128240127]برام دعا کن 😐[/QUOTE 

عزيزم چند ماه اقدامي؟ 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۲ سال

ايشالا باردار ميشي ♥️♥️

پيگيري كردي؟ چرا انقدر طولاني؟ من ماه اول اقدامم و اصلا صبور نيستم خوشبحالت  

ايشالا باردار ميشي ♥️♥️ پيگيري كردي؟ چرا انقدر طولاني؟ من ماه اول اقدامم و اصلا صبور نيستم خوشبحالت ...

اره مشکل نامنظمی پریودی داشتم رفتم مشکل تنبلی دارم دارو مصرف میکنم اگ این ماه پریود بشم

تیکر ب امید بارداری میشه دعا کنین زودتر مامان بشم 😔 🙏
اره مشکل نامنظمی پریودی داشتم رفتم مشکل تنبلی دارم دارو مصرف میکنم اگ این ماه پریود بشم

واقعا از ته دلم برات دعا ميكنم .😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم بچه اولم کلاس اوله برادوی اقدام کردم همون اول حامله شدم اما سقط شد الانم یکسال گذشته اما هنوز خب ...

نگران نباش عزیزم حتما برو دکتر و چکاب شو شاید تیرویبد..یا ویتامین دی.. اینا بکم بالا پایین یه دوره قرص بخور بعد اقدام کن