2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالش بلاکم کرده  مامانش ول نمیکنه هی زنگ میزنه به شوهرم

بعضی شوهرا بلد نیستن چجوری از زنشون دفاع کنن فکر میکنن بیان طرفو دعوا کنن همه چی درست میشه 😒

عزیزم خودت گلیمت رو از آب بکش بیرون به مادر شوهرت بگو اعتقادات و سلایق من یه مساله شخصیه

ولی اینکه شما بخاطر خواهرتون میاین به همسرم اون حرفا رو میزنید اسمش میشه دخالت

اخرشم بهش بگو همسرم حق رو به من میده که فکر کنه تیرهاش به سنگ خورده

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
هیچ وقت استوری منظور دار و پر طعنه نزار باهاشون مشکل داری بهوخودشون بگو این کارا بچه بازیه

من واسه کسی استوری نزاشتم اونا مذهبی هستن من از شرایط کنونی مملکت تو استوری شکایت کرده بودم همین 

بعضی شوهرا بلد نیستن چجوری از زنشون دفاع کنن فکر میکنن بیان طرفو دعوا کنن همه چی درست میشه 😒 عزیزم ...

من همیشه خیلی اذیت شدم برای دخالت های خانوادش

مثلا تیپش اینجوری

اینو گفته

فلانی ناراحت شده

فلان چی بخرید

فلان چی نخرید😢

من همیشه خیلی اذیت شدم برای دخالت های خانوادش مثلا تیپش اینجوری اینو گفته فلانی ناراحت شده فلان ...

همیشه میگردن تو عروس یه چیزی پیدا کنن بهش گیر بدن 

زرنگ باش بهونه نده دستشون

کمتر برو اختلاط هم نکن خیلی باهاشون 

تو محیطهای خصوصی مثل اینستا و اینا هم هیچ کدوم رو نگه ندار بگو اصن نمیرم اینستا که بخوام اکسپتتون کنم بپیچون تا نپیچن بهت

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
همیشه میگردن تو عروس یه چیزی پیدا کنن بهش گیر بدن  زرنگ باش بهونه نده دستشون کمتر برو اختلاط ...

من 17 سالم بود نامزدی کردم

شوهرمم خیلی دوس دارم

از روز اول با دخالت ها و تیکه هاش منو ازار میداد اما هیچ پشتیبانه ای از طرف شوهرم نشدم سنم کم بود و اینقدر شوهرمو دوس داشتم که نمیخواستم نامزدیم بهم بخوره از ی هفته بعد از عروسیم ی دعوایی انداخت بین منو شوهرم بخدا من ی درصدم مقصر نبودم اما شوهرم همه چیزو گردن من انداخت یکم از این رفتارا خسته شدم

من 17 سالم بود نامزدی کردم شوهرمم خیلی دوس دارم از روز اول با دخالت ها و تیکه هاش منو ازار میداد ا ...

عزیزم اکثر مردا اینجورین اصن غصه نخور

منم اولش دق میکردم اما الان خودم گلیمم رو از آب میکشم بیرون

فکر کن اصن دیواره بغلت. ۲ بار ببینه تو هم زبون داری دیگه نمیاد سرت غرغر کنه

بعد چند سال یاد میگیره که فقط تو واسش میمونی البته خودتم همش با لوس بازی و دلبری بهش بفهمون اونکه وقتی تب میکنه مراقبشه تویی نه هیچ کس دیگه

عزیزم اکثر مردا اینجورین اصن غصه نخور منم اولش دق میکردم اما الان خودم گلیمم رو از آب میکشم بیرون ...

بخدا من خیلی هواشو دارم تو همه مسائل

ممنونم عزیز دلم 

عزیزم یه بار خواهر شوهر من استوریمو به خودش گرفت اومد به شوهرم گفت با شوهرم دعوا کردیم بعد من یه است ...

می گفتی دستمال توالت بیشتر می سوخت🤣

آقای قاضی دلمون برای عادی ترین روزای زندگیمون تنگ شده!😔
بخدا من خیلی هواشو دارم تو همه مسائل ممنونم عزیز دلم 

فدات

بعضی اقایون نیاز دارن که اگه یه کاری واسشون میکنی بدون اینکه شبیه منت گذاشتن بشه بهشون تذکر بدی...

مثلا بگو من فقط به خاطر میام خونه فلانی ها

یا بخاطر تو فلان‌جا آرایش نکردما 😁