2777
2789
عنوان

امپول ساکسندا

419 بازدید | 11 پست

کسی استفاده کرده تاحالا من دکتر بهم داده الان یاد ندارم استفاده کنم کی استفاده کرده راهنناییم کنین لطفا باید روزانه مصرف بشه چند سی سی هر بار سوزنش باید عوض بشه؟؟ چقدر طول میکشه زدن امپول چطوری باید بزنم؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه لاغری میدن مقلد هورمون اینکراتینه باعث ایجاد حس سیری میشه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

واسه لاغری میدن مقلد هورمون اینکراتینه باعث ایجاد حس سیری میشه

دکتر به من داد چون چربی خونم خیلی بالا بود تو اینترنتم زدم نگشته بود برا کاهش چربی خون هم استفاده میشه

من چربیم خیلی بالا بود تو دستورش تو اینترنت خوندم نوشته بود برای کاهش چربی خون هم هست لاغرهم میکنه

حالا هیچ روش دیگه ای نیست واسه لاغری؟ چرا آمپول از روشهای دیگه استفاده کن

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
حالا هیچ روش دیگه ای نیست واسه لاغری؟ چرا آمپول از روشهای دیگه استفاده کن

عزیزم من گیاه‌خوارم اما خیلی استرس داشتم هورمونام بهم ریخته چربیم شدیدا رفته بالا اینو داذه برا کاهش چربی 

عزیزم من گیاه‌خوارم اما خیلی استرس داشتم هورمونام بهم ریخته چربیم شدیدا رفته بالا اینو داذه برا کاهش ...

اهان ایشالا مشکلت درست میشه 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

سلام من امپول ساکسندای ایرانی رو گرفتم ۲ قلم تزریق کردم ولی هیچ فایده ای نداشت تا اینکه یکی شماره یا اقایی رو بهم داد مرز مریوان بود فکر کنم خارجیشو گرفتم واقعا معجزه بود و عالی جواب داد دوستان ساکسندا ایرانی به هیچ وجه تاثثر نداره شماره اون اقا رو میزارم کسی خواست خارجیشو بگیره ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹