2777
2789
عنوان

یه چیز بگین، که بگم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 49 پست
فقط و فقط به خاط خودت بااااااید خودت رو تغییر بدی، خوشت میاد یه رفتار همسرت رو اعصابت باشه و خودش هم ...

حق با شماست،باید یه فکری به حالم بکنم،،،چون میبینم تو دوره متاهلی خیلی از این چیزا پیش میاد با وجود اینکه منم تو دلم براشون ارزوی سلا متی میکنم یا اگه یه خوشحالی باشه خوشحال میشم ولی پنهونی تو دلمه،،،الان چن روز پیش دایم بعد چن سال بچه دار شدن زنگ نزدم بهشون،چون مامانم تو بیمارستان همراه زن داییم بود همش حالشونو از اون میپرسدم ،،،ولی باید تغییر بدم اخلاقمو ،،،ممنونم از وقتی که صرف کردین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آذرم

بعلللله مطمئن بودم. 

منم 2 آذر هستم و فکر می کنم این یکی از ویژگیهای بارز خیلی از آذریهاست. 

اینکه از دروغ بیزاریم و هر رفتاری که فکر می کنیم تهش به دروغ می رسه رو ناخوداگاه انجام نمی دیم. 

من با اینکه خیلی خوشرو و مردمی هستم  اگه دوست نداشتم کسی بیاد خونه ام جون به جونم میکردی حاضر نبودم بگم بفرمایید در خدمت باشیم، می گفتم خب وقتی ته دلم راضی نیستم چرا الکی تعارف کنم. 

یا چرا باید نقش بازی کنم، چرا نباید روراست باشم و.... کلی طول کشید که متوجه شدم اینا دروغ نیست، اینا نقش بازی کردن نیست.... 

و خدا رو شکر خیلی بهترم

نمیخوام پیش باباش برم،میرم خونه نامزدم اینا،اونجا که اصلا نرفتم تا حالا ولی بابا بزرگ نامزدم اینام م ...

عزیزم منظورم این بود که این حرفا رو به مامان نامزد بگی و اتفاقا بعد هم به باباش 

به هرحال کارتون اشتباه بوده و کسی هم که کار اشتباه انجام میده باید عذرخواهی کنه حالا اگه نمیتونی یا روت نمیشه یا نمیخوای میتونی منتظر عواقبش باشی

بعلللله مطمئن بودم.  منم 2 آذر هستم و فکر می کنم این یکی از ویژگیهای بارز خیلی از آذریهاست.&nb ...

اره دقیقا منم همینم،😟

وجدان فعالی دارم که گاه فک کنم بی مورده،اینم از عواقبشه دیگ،،،منم عین تو همه میان درداشونو بهم میگن باهوشون همدردی میکنم اما یه کلمه هم از رازای درونم نمیگم،ولی نمیتونم الکی خودمو ناراحت نشون بدم یا الکی خوشحال، دوست دارم باطل و ظاهرم یکی باشه،،،ولی فک میکنم بعضی آدما توقع دارن که توقعشونم بجاست،مثلا همین مامان نامزدم واقع حق بااونه که گلایه کنه،،،اونا از درون من خبر ندارن و این اخلاقمو میذارن پای بی احترامی🌹

عزیزم منظورم این بود که این حرفا رو به مامان نامزد بگی و اتفاقا بعد هم به باباش  به هرحال کارت ...

نه بابا فک نکنم عواقب داشته باشه،چون اون خانوم خیلی مهربونه،،،منم میرم از دلش درمیارم،،،ولی مطمئنن این میشه برام عبرت،چون همینکه ازم گلایه میشه خودمم خجالت میکشم،بازم ممنون که وقت گذاشتین🌹

اره دقیقا منم همینم،😟 وجدان فعالی دارم که گاه فک کنم بی مورده،اینم از عواقبشه دیگ،،،منم عین تو همه ...

بله امان از دل مهربون و بی غل و غش، اما زبون تند و تیز

مامانم همیشه بهم میگه زبان سرخ، سر سبز می دهد به باد. 

همین که متوجه اشتباهت هستس یعنی نصف راه رو رفتی. 

برات آرزوی خوشبختی می کنم عزیزم

اینکه از کسی معذرت خواهی نکنی چیه پس؟

نه تا حالا اینکارو نکردم آخه😟،فقط از نامزدم اونم به زور،،،آخه خطایی نکردم که

راستی امشب رفتم،پیشش حل کردم،،،زیادم ناراحت نبود،میشه گفت اصلا ناراحت نبود،خیلی خانومه عین مامان میمونه برام

نه تا حالا اینکارو نکردم آخه😟،فقط از نامزدم اونم به زور،،،آخه خطایی نکردم که راستی امشب رفتم،پیشش ...

بعضی وقتا حتی اگر مقصر هم نباشی معذرت خواهی باعث میشه دل آدم به اونیکه عذر میخواد گرم بشه این غرور سردی میاره کسی رو از طرف خودت ناامید نکن 

آسمون به زمین نمیاد که

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!
بگو ببخشید کم لطفی از من بوده میدونم باید حال و احوال میپرسیدم بگو تازه اومدم قاطی مرغا  ولی ق ...

آدم راجع به خودش حرف میزنه که نمیگه کم لطفی میگه کوتاهی. میگه ببخشید کوتاهی از من بوده.