2777
2789
عنوان

یه چیز بگین، که بگم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقم بده،میگم خب وقتی میدونم حالش چطوره بدم میاااد،احساس میکنم نقش بازی میکنم چون من میدونم چی به ...

خیلی خوبه که متوجه رفتارت هستی، و باید بتونی این رفتار رو درست کنی. اگه میشد ویس فرستاد کلی حرف داشتم بهت بزنم

کارت اشتباه بوده دیگه باس بگی شرمنده نتونستم زنگ بزنم  سعی کن از اول زندگی سازش داشته باشی گلم ...

اره من خیلی از روی همه چیز سر سری میگذرم هیچی رو جدی نمیگیرم

توی برخوردها و روابط اجتماعی با دیگران بهشون احترام بذار تا بهت احترام بذارن. 

این شما هستید که به دیگران مجوز میدین چطور باهاتون رفتار کنن، کاری که درسته انجام بده تا بعد گله مند نشی

اخلاقم بده،میگم خب وقتی میدونم حالش چطوره بدم میاااد،احساس میکنم نقش بازی میکنم چون من میدونم چی به ...

چقدر مغرور 

خوب بودن و بزرگی خودت رو با غرور نمیتونی نشون بدی

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!
بگو ببخشید کم لطفی از من بوده میدونم باید حال و احوال میپرسیدم بگو تازه اومدم قاطی مرغا  ولی ق ...

نمیخوام پیش باباش برم،میرم خونه نامزدم اینا،اونجا که اصلا نرفتم تا حالا ولی بابا بزرگ نامزدم اینام منو دوست دارن،،،ولی خب نرفتم رومم نمیشه که برم

بگو شما حق دارین واقعا .اشتباه از من بوده البته حال پدربزرگ رو از ()میپرسیدم ولی بازم باید با شمام تماس میگرفتیم ...بذارین به پای بچگیم یا هرکلمه ای که خودت میتونی جای بچگی جای گزین کنی واسه منک این جور صحبت کردن همیشع جوابه 

میشـه بـراے سـلامتی نـی نـیِ تـو دلـ👼ـم و خـانـوادم دعـا کنیـد❤
خیلی خوبه که متوجه رفتارت هستی، و باید بتونی این رفتار رو درست کنی.  اگه میشد ویس فرستاد کلی حر ...

من درست بشو نیستم،،،اونا میدونن یه جورایی اخلاقمو😑،ولی اینکه بده شکی نیست

توی برخوردها و روابط اجتماعی با دیگران بهشون احترام بذار تا بهت احترام بذارن.  این شما هستید ک ...

همیشه احترامشونو میارم،اونا همینطور ندیدم حتی یه بار بهم بی احترامی بشه چون میدونم کی و کجا چیکار کنم و حرف بزنم ولی خب این اخلاقم دارم،،،زورم میاد درمورد چیزی که میدونم باز از یکی دیگ بپرسم فک میکنم نقش بازی کردنه

من درست بشو نیستم،،،اونا میدونن یه جورایی اخلاقمو😑،ولی اینکه بده شکی نیست

فقط و فقط به خاط خودت بااااااید خودت رو تغییر بدی، خوشت میاد یه رفتار همسرت رو اعصابت باشه و خودش هم رفتار بدش رو قبول داشته باشه ولی بهت بگه همینه که هست، من همینم درست هم نمیشم. 

تو دیگه متاهلی باااااید برای حفظ حرمت خودت یه سری چیزها رو تغییر بدی. 

عزیزم همه ی ما کلکسیونی از خوبی ها و بدیها هستیم، که شاید اصلا متوجه شون نباشیم. کسانی که دوستمون دارن از دیدن خوبیهامون کیف می کنن و بدی هامون رو تحمل می کنن، چه خوبه که رفتار بدی که میدونیم بده رو درست کنیم، درسته سخته ولی نتیجه اش خیللللی شیرینه. 

همیشه احترامشونو میارم،اونا همینطور ندیدم حتی یه بار بهم بی احترامی بشه چون میدونم کی و کجا چیکار کن ...

من کاملا درکت می کنم چون مثل تو بودم و هنوز هم تو بعضی زمینه ها هستم. ولی فکر کنم تجربه ام از تو بیشتر باشه چون تا حدود زیادی خودم رو تغییر دادم.