2777
2789

قرص یا قطره؟

کیا استفاده کردن؟

روزی چقد

کدوم بهتره قطرش یا قرصش؟

بچه هااا من خیلی دلم نی نی میخواد ولی تنبلی نمیزاره ک

خانما یه سوال من تو سونوم نوشته فولیکول های کوچک همراه با افزایش حجم فولیکول چیه؟

از کجا بفهمیم تنبلیمون در چه حده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قطره ش رو ميخودم

صبح ها ٤٠قطره توي نصف ليوان اب

سه ماه خوردم بعدش حامله شدم الحمدلله

البته در كنارش سياه دانه و عسل و گرميجات هم زياد ميخوردم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
من قطره ش رو ميخودم صبح ها ٤٠قطره توي نصف ليوان اب سه ماه خوردم بعدش حامله شدم الحمدلله البته در ...

پریود میشید بعد؟؟؟من پریودام نامنظمه پرژسترون میخورم

پریود میشید بعد؟؟؟من پریودام نامنظمه پرژسترون میخورم

اره پريود ميشدم چون پريودام منظم بود

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
پریدون منظم شد؟تنبلیتون در چه حد بود

من تخمدان سمت چپم کار نمیکرد و کیست هم داشتن

و جوش های هورمونی میزدم و پریودم هم یا زود زود میشد یا اصلا نمیشد... آزمایش هورمونی دادم و سونو هم رفتم وضعیت هورمونام افتضاح بود با تحقیقات خودم ویتاگنوس خوردم هر صبح ناشتا تو نصف لیوان آب 20 قطره واسه من جواب داد و پریودم دقیقا 30 روز شده

با چه داروهایی تداخل داره من متفورمین و کلومفین و قرص اسید فولیک و امپول تحریک تخمدان مصرف میکنم هور ...

ویتاگنوس گیاهیه باید تنها مصرف بشه با داروهای شیمیایی جواب نمیده... من از دکتر غدد که میرفتم پرسیدم

من تخمدان سمت چپم کار نمیکرد و کیست هم داشتن و جوش های هورمونی میزدم و پریودم هم یا زود زود میشد یا ...

الان باز مصرف میکنید یا ن!

بدون قطره پریودتون منظمه؟