2777
2789

سلام بچه‌ها، ساقهء موهام وزه و موخوره داره ولی پوستِ سرم چربه ، یه مدت روغن زیتون اصل میزدم بعد از حمام به ساقهء موهام و ماساژش میدادم ولی انگار بدترشد امروز نشستم نوک گیری کنم موهامو دیدم اصلن فایده نداره خیلی زیاده بعد کوتاه که میکردم از همونجا که قیچی میزدم موهام دوباره دوشاخه میشد😳 حالا یکی میگه وازلین بزن به موهات یکی میگه روغن جوجوبا نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم موهام وزه☹😭 شما راهکار بدین لطفن❤

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه نوک گیری کن و یک شب قبل حمام روغن کنجد که همه نوع مواد مغزی پوست و مو داخلشه رو بزن به ساقه موهات و گیس کن.بعد حمام ماسک فولیکا زرد رنگ که مخصوص موهای خشک و شکننده و موخوره دار هست استفاده کن و باز گیس کن.خلاصه اگر موهای سالم میخوای رنگ نزن اتو مو و سشوار نزن

اول از همه نوک گیری کن و یک شب قبل حمام روغن کنجد که همه نوع مواد مغزی پوست و مو داخلشه رو بزن به سا ...

ممنون عزیزم قبلن رنگ گذاشتم خیلی پشیمونم کاش درست شه موهام😭❤

ویتامینای بدنت کمه

قرص زینک ب کمپلکس بگیر عالیههه

رشد موهاتو خوب میکنه. نرم میشن. کمترم موخوره میزنه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

آبجی این ماسک فولیکا رنگ بنفشش واسه موهای رنگ کرده آسیب دیدست

من موهام یه خرمن بود واسه خودش چندبار رنگ زدم اکستنشن کردم بعد پنج شش ماه که اکستنشنارو ریموو کردم دیدم از موهام فقط چند تا تره ی کم پشن و کوتاه و پر موخوره مونده.خلاصه موخوره ها کوتاه کردم و چند بار از ترکیب حنا و بابونه و زرده تخم مرغ و قهوه استفاده کردم و بعد حمام ماسک فولیکا زدم و گیس کردم اتو و سشوار اصلا نزدم الان خداروشکر موهام رشد کرده زنده شده

موهای منم مثه تو بود اول اگ دکلره کردی اونارو کوتاه کن بعدش روغن نارگیل بگیر بعد حموم وقتی ماهات کمی خیسه بزن ماسک موهم برای موهای رنگ شده و اسیب دیده بگیر بزن من ک دارم نتیجه میگیرم❤❤

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

با قیچی مخصوص باید موهاتو کوتاه کنی قیچی لباس یا کاغذ خودش عامل موخورس...دوم اینکه ی ازمایش بده ببین چی توی بدنت کمه یا تیرویید و هورموناتم چک کن...سوم اب به اندازه کافی بخور رطوبت بدنت کم نباشع...چهارم هر شب قبل خواب فقط و فقط نوک موهاتو با روغنای ابرسان(مثل ماکادمیا..اواکادو...نارگیل...زیتون...ارگان..جوجوباو..)چرب کن...توی حمام موهاتو نشسته بشور و شامپو بدون سولفان استفاده کن اگ نمیتونی خیلی گرون بخری شامپو ایروکس بدون سولفتاش ۲۷ تومن ایناس یا شامپو بچه سیگل ....نکته دگ تا اونجایی ک موهات موخوره داره کوتاه کن چون موخوره درمان نمیشه ولی ازون ب بعد مراقبش باش جواب میگیری عزیزم...نکته بعدی چربی سرتو کنترل کن مثلا با سرکه سیب یا حنا(اگ باردار یا پریودی حنا نزار..نکته بعدی اینکه حنا بی رنگ فایده ای نداره و اگ موهات رنگ داره تا رنگش نرف حنا نزار...رو ساقه موهاتم حنا نزار فقط ریشع و حالا ی مقدار ب ساقع خورد عیبی نداره...)نکته بعدی قبل حموم مثلا حدود دو ساعت فقططط ساقه موهاتو با یکی ازوم روغنای ابرسان چرب کن کاملا و با پارچه ببند بعد برو حموم بشور...از شونه چوبی استفاده کن....قبل خواب حتما موهاتو بباف و سعی کن پارچه بالشتت کتان یا ابریشم باشه...

اگه نکته بیشتر خواستی برو پیج سوگند اینستا کمکت میکنه پستاشو بخون و رعایت کن

Haircare_sogand

موفق باشی گلم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
آبجی این ماسک فولیکا رنگ بنفشش واسه موهای رنگ کرده آسیب دیدست من موهام یه خرمن بود واسه خودش چندبار ...

وای خداروشکر که موهات جون گرفت منم امتحان میکنم خدا کنه جواب بگیرم😍

موهای منم مثه تو بود اول اگ دکلره کردی اونارو کوتاه کن بعدش روغن نارگیل بگیر بعد حموم وقتی ماهات کمی ...

نه خداروشکر دکلره نکردم عزیزم... چشم امتحان میکنم😚

نه خداروشکر دکلره نکردم عزیزم... چشم امتحان میکنم😚

قربونت😘😘

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
با قیچی مخصوص باید موهاتو کوتاه کنی قیچی لباس یا کاغذ خودش عامل موخورس...دوم اینکه ی ازمایش بده ببین ...

خیلییییی ممنونم عزیزم خیلی کامل بود❤😍

خیلییییی ممنونم عزیزم خیلی کامل بود❤😍

فدات گلم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡