2777
2789

سلام عزیزانم

خلاصه تعریف میکنم تا سرتون رو درد نیارم

به خاطر کرونا دوهفته هست پامو از خونه نذاشتم بیرون چون بچه شیرخواره دارم از اون ورم شوهرم خیلی میترسه اجازه نمیده برم جایی

مادرم هرروز زنگ میرنه که چرا نمیای منو ببینی؟ از اون ور هم زن برادرام و خواهرام هرشب خونش هستن و پرش میکنن که چرا فلانی نمیاد اگه اتفاقی برات بیفته دخترت ( منظورشون منم )میندازتت بیرون

مادرمم دهن بین هرچی میشنوه پر میشه ، دیروز هم زن داداشم پرش کرده امروز مامانم بم زنگ زده میگه تو از نظر من مردی دختری به اسم تو ندارم هیچ وقت نیا خونم 

از اون ور شوهرم میگه اصلا نمیزارم بری بیرون به خاطر کرونا

امروز عصبانی شدم به مادرم و شوهرم گفتم بین شما دوتا گیر افتادم دست از سرم بردارین خلاصه شستم هردوشون رو 😢

به شوهرم میگم بابا بذار ربع ساعت فقط برم نمیزاره به مادرم میگم درک کن بیماری هس شوهر هس نمیتونم بیام درک نمیکنه

شما بگید با اینا من چکار کنم

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شوهرته  مامانتو بعدا خودتم میتونی آروم کنی چون که میگی دهن بینه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
به حرف شوهرت گوش کن و بشین خونه

جونم در اومد از دستشون 

خیلی سنگینه مادر ادم بگه تو برای من مردی

از اون ور اطرافیان مامانم ول کن نیستن فرصت رو غنیمت دونستن و هی پر میکنن مادرمو

مادرت رو توجیح کن ک بخاطر سلامتی خودش نمیری.

مامانت تی وی نمیبینه!؟

هر روز دارن میگن بمونید خونه و اگه پدر و مادرتون رو دوست دارید تماس تصویری بگیرید

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

برو‌ پیش مامانت

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من بودم با احترام به مادرم میگفتم، شوهر کردم عزیزجان، اختیارم دست ایشونه، حالا که بقیه دورت هستند اما زبونم لال بچه ام یه سرما خوردگی کوچیک بگیره جواب شوهرم رو نمی تونم بدم مادر گلم

اصلا هم حرص نخور ، به شوهرت و بچه ات برس

اگه نتونستی قانعشون کنی بگو خودم حال ندارم، میام یه وقت شمام مریض میشید خلاص

این اکانت حذف شده است
حق با شوهرته  مامانتو بعدا خودتم میتونی آروم کنی چون که میگی دهن بینه

بیشتر از این میسوزم که چرا دیگران دارن مادرمو پر میکنن

حالا خودشون سالی یه بار هم نمیرن خونش این روزا غذا میپزن میرن خونه مادرم☹️

یعنی تا وقتی از این ادما داشته باشیم کرونا ریشه کن نمیشه

من بودم با احترام به مادرم میگفتم، شوهر کردم عزیزجان، اختیارم دست ایشونه، حالا که بقیه دورت هستند ام ...

همه اینا رو گفتم کو گوش شنوا

جونم در اومد از دستشون  خیلی سنگینه مادر ادم بگه تو برای من مردی از اون ور اطرافیان مامانم ول ...

آیت الکرسی بخون آروم بشی، دیگران هم نمی تونند پرش کنند

نمیدونم چرا خانوم ها برای این موارد اینقدر حرص و جوش میخورند

یکم توکل کنید بخدا، همه چیز رو بخدا بسپار، حتی دهن فامیل و گوش و ذهن و قلب مادرت رو

یکم ایمانت رو بالا ببر دختر خوب

این اکانت حذف شده است
مقصر تو نیستی مقصر مادرته تو هم فعلاً سکوت کن و به سلامتی ت فکر کن

امروز بش گفتم سعی میکنم بهت سر بزنم میگه نه نیا صدسال سیاه نمیخوام ببینمت