2777
2789
عنوان

کسی بوده که؟؟؟؟

152 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی بوده سنگ کیسه صفرا داشته باشه ولی عمل نکرده باشه من ۲۲ سالمه ۱۰ ماهه زایمان کردم سه روز درد شدید در حد مرگ زیر معده ام داشتم رفتم دکتر گفت سنگ کیسه صفرا داری کسی هست که عمل نکرده باشه ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید خیلی تو بد شرایطیم با این وضعیت ویروس هم نمیتونم الان عمل کنم 

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ کیسه صفار خیلی درد داره چطور تحمل میکنی

سه روزه همش میرم بیمارستان اونقدر مسکن بهم زدن هیچ تاثیری نداشت الان یکم بهترم ولی میترسم باز درد بیاد سراغم 

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
سه روزه همش میرم بیمارستان اونقدر مسکن بهم زدن هیچ تاثیری نداشت الان یکم بهترم ولی میترسم باز درد بی ...

منم مثل توام درخاست دوستیم وقبول کن

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙