2777
2789

نععع خیلی ها اینطورین استراحت کن میره بالا

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن خودش میره بالا

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

نه منم از اول تا اخرش پایین بود دکتر میگفت استراحت کن رعایت میکردم  ولی وضعیت زندگیم طوری بود استراحت نمیتونستم  حتی ببخشید تو توالت نمیتونستم بشینن حس میکردم روبچه میشینم  خلاصه تا میتونی رعایت کن نگران نباش

عزیزم تا میتونی استراحت کن

جفت من پایین بود بم گفت ایتراحت کن وبهم شیاف داد

اما چون سر کار میرفتم اونموقع استراحت نداشتم 

استراحت ینی بخوابی بالش بزاری زیر پاهات بالاتر از سطح بدنت بیاد

من لکه بینی پیدا کردم و....دور از جون شما

و الانم ک اخرشلم هنوز خیلی پایینه و دارم برا انقباضات زودرسم قرص میخورم و همچنان شیاف میزنم

توروخدا جدی بگیر استراحت کن

سر پا واینستا

پله هم اصلا نرو

زیادم نشین حتی رو مبل

من اخر ماه هشتم نزدیکی هم نداشتیم این مدت

از توالت فرنگی استفاده کن

خداروشکر که دارمت❤❤💙

نه بابا سقط کجا بود

دوستم مثل شما بود 

دکتر گفت استراحت کن .

الان پسرش ۲ سالشه 

من خودم سرویکس ۳۸ بود می ترسیدم