دوستای گلم میشه بهم ی دکتر خوب برای دوران بارداری معرفی کنید
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
جواب سوال اولتو نمیدونم زنگ بزن مهرگان بپرس جواب سوال دومتم اگه پارتی داشته باشی احتمالا قبول ...
ممنونم عزیزم.دکتر خودمم دکتر رقایب بود.برای خواهرشوهرمپرسیدم دکترش دکتر لشنی تو خیابون توحیده از وقتی کرونا اومده غیبش زده اونم حدود یکماه دیگه وقت زایمانشه.خیلی نگرانه.قرار بود بره میلاد زیرنظر دکتر خودش که حالا نیستش زنگ زده میلاد گفتن سر وقتش بیا اینجا دکتر داریم میزائونت.
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!