2777
2789
عنوان

دکتر زنان زایمان اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 19 پست
الان هستش؟برا زایمان غیر مریضاشم قبول میکنه؟

جواب سوال اولتو نمیدونم زنگ بزن مهرگان بپرس 

جواب سوال دومتم اگه پارتی داشته باشی احتمالا قبول کنه درحالت عادی اصلا

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
جواب سوال اولتو نمیدونم زنگ بزن مهرگان بپرس  جواب سوال دومتم اگه پارتی داشته باشی احتمالا قبول ...

ممنونم عزیزم.دکتر خودمم دکتر رقایب بود.برای خواهرشوهرم‌پرسیدم دکترش دکتر لشنی تو خیابون توحیده از وقتی کرونا اومده غیبش زده اونم حدود یکماه دیگه وقت زایمانشه.خیلی نگرانه.قرار بود بره میلاد زیرنظر دکتر خودش که حالا نیستش زنگ زده میلاد گفتن سر وقتش بیا اینجا دکتر داریم میزائونت.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم.دکتر خودمم دکتر رقایب بود.برای خواهرشوهرم‌پرسیدم دکترش دکتر لشنی تو خیابون توحیده از وق ...

وای چه بیفکر 

حالا اگه یکی مشکل اورژانسی داشته باشه باید چکار کنه پس اینا سوگندنامه مزشکیشون چی میشه؟ 

نه به اونایی که داوطلبانه میرن بیمارستانا برای کمک نه به اینا 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
وای چه بیفکر  حالا اگه یکی مشکل اورژانسی داشته باشه باید چکار کنه پس اینا سوگندنامه مزشکیشون چ ...

آره والله مثلا یکی از دکترای خوبم هست ولی غیبش زده.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

رقایی عالیه شهشهان افتضاحه البته من مجردم بابت یه موضوعی رفتم شهشهان اونجا میگفتن خوب نیست

سلام عزیز،من بارداری پرخطر دارم،شهشهانو انتخاب کرده بودم،میشه بگی چجوریه اگ بده بیخیالش شم