برام یه پیامک اومده بود کالای شما ثبت شد برای دریافت تماس بگیرید.شماره ثابت بود.زنگ زدم یه خانم گفت شماره شما توی استانتون برنده شده.برای ورود به قرعه کشی باید محصول مارو خریداری کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه جالب برای همسر منم اومده که ۳۵۰تومن بدیم قابلمه بخریم بعد ۱۰میلیون بهمون میدن چون شمارمون برنده ش ...
کلاه برداریه اونم تابلو
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
آخه دقیق ما واسه یه کاری ۱۰تومن لازم داریم شوهرم میگفت خدا رسونده🤣 گفتم شانسی که ما داریم مزخرف تر ...
بخدا کلاهتون برمیدارن آخه رو چ حسابی باید ب کلی آدم نفری ده میلیون بدن!مگه فقط ب شما پیامک دادن آخه؟؟
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
آره حرفت درسته دوست عزیز همسرم وسوسه شد من از همون اول گفتم کلاهبرداریه
اصلا اینجور پیامارو نخونده پاکشون کنین