2777
2789
عنوان

پیامک

193 بازدید | 15 پست

برام یه پیامک اومده بود کالای شما ثبت شد برای دریافت تماس بگیرید.شماره ثابت بود.زنگ زدم یه خانم گفت شماره شما توی استانتون برنده شده.برای ورود به قرعه کشی باید محصول مارو خریداری کنید.

کسی اینجوری شده واسش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این پیامارو نخونده پاک میکنم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

اره انقد قشنگ کلاه خالمو برداشتن همه حساباشو خالی کردن

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

چه جالب برای همسر منم اومده که ۳۵۰تومن بدیم قابلمه بخریم بعد ۱۰میلیون بهمون میدن چون شمارمون برنده شده اولش وسوسه شدیم بعد بیخیال شدیم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
چه جالب برای همسر منم اومده که ۳۵۰تومن بدیم قابلمه بخریم بعد ۱۰میلیون بهمون میدن چون شمارمون برنده ش ...

کلاه برداریه اونم تابلو

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
کلاه برداریه اونم تابلو

آخه دقیق ما واسه یه کاری ۱۰تومن لازم داریم شوهرم میگفت خدا رسونده🤣 گفتم شانسی که ما داریم مزخرف تر این حرفاست که یهو بهمون پول برسه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
آخه دقیق ما واسه یه کاری ۱۰تومن لازم داریم شوهرم میگفت خدا رسونده🤣 گفتم شانسی که ما داریم مزخرف تر ...

بخدا کلاهتون برمیدارن آخه رو چ حسابی باید ب کلی آدم نفری ده میلیون بدن!مگه فقط ب شما پیامک دادن آخه؟؟

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
بخدا کلاهتون برمیدارن آخه رو چ حسابی باید ب کلی آدم نفری ده میلیون بدن!مگه فقط ب شما پیامک دادن آخه؟ ...

آره حرفت درسته دوست عزیز همسرم وسوسه شد من از همون اول گفتم کلاهبرداریه

آره حرفت درسته دوست عزیز همسرم وسوسه شد من از همون اول گفتم کلاهبرداریه

اصلا اینجور پیامارو نخونده پاکشون کنین