2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرانسل منو چیه

ستاره ۴۴۴۴ مربع رو بزن برات بیاره

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

من ۱۰ گیگ گرفتم ۱۰ تومن ایرانسل عالیه کلی فیلم دیدم ۲۰ روزه گرفتم بازم ۶ گیگ مونده 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

Etefaghan kheily behtar az irancelle Akhe mn az hr do ta estefade mikonm behem sabet shode hamar av ...

عهه از چند نفر شنیدم ایرانسل بهتره... 

عزیز من میخوام ی خط همراه اول بخرم اولش نت رایگانم میدع؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

من ۱۰ گیگ گرفتم ۱۰ تومن ایرانسل عالیه کلی فیلم دیدم ۲۰ روزه گرفتم بازم ۶ گیگ مونده 

چرا واسه من نمیاره اینارو پس

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
عهه از چند نفر شنیدم ایرانسل بهتره...  عزیز من میخوام ی خط همراه اول بخرم اولش نت رایگانم میدع ...

Ohoum mide

Khate mn 5 toman sharj dasht

Nete rayegan yadm nist chghdr dasht 🙈

Mokaleme rayegan hm dasht 

Sahme man az zenedgi faghat ye moshte mohkame 

واقعااا؟؟؟

عزیزم فکر کنم خیلیی وقته که نت نخریدی که همچین پیشنهاد داغی داده 

هرروز چک کن قسمت پیشنهاداتو 

و اینکه ی چند وقتم نت نخر وقتی مدت طولانی محل ندی بهش، پیشنهادای خیلی خوبی میده خخخخ مثل مرداست خخخ

نمیدونم فک کنم با ۴۴۴۴ گرفتم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

واقعااا؟؟؟ عزیزم فکر کنم خیلیی وقته که نت نخریدی که همچین پیشنهاد داغی داده 

اره خیلی وقت بود من ۴ تاسیم دارم هرماه با یکی میخرم ب صرفه است