2777
2789
عنوان

داروی کرونا جواب داد

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 61 پست

دارویی هم که ایران ادعا کرده ساخته دکترها میگن ۶۰ سالی هست که این دارو ساخته شده ولی عوارضی مثل کوری و حمله فاویسم داره.و حتی فوتی های کرونا این دارو رو در برنامه درمانشون داشتن

چرت نگید.اولا این شادی مقاله های معتبر رو سرچ میکنه و میذاره.برید تو سایتا چک کنید میبینید.بعدم کشته ...

خبرگزاری خودمون isna هم زده خبرش رو... اصلاالان عجیبه مگه اونا داروش رو بسازن؟ نه که تا حالا ما همه داروها رو میساختیم میدادیم به کفار!!😂 احتمالا ولی جواب بده به ما نمیدن میگن باز  نماز جمعه تون راه میفته میرین مرگ بر امریکا میگین!!!😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خبرگزاری خودمون isna هم زده خبرش رو... اصلاالان عجیبه مگه اونا داروش رو بسازن؟ نه که تا حالا ما همه ...

والا همینو بگو. ولی اگر جواب بده به نظرم بدن به ایران.چون ایران همه جا رو الوده کرده😆برای نجات دنیا هم که شده باید بدن.اگر ایرانی ها لوس بازی درنیارن 

والا همینو بگو. ولی اگر جواب بده به نظرم بدن به ایران.چون ایران همه جا رو الوده کرده😆برای نجات دنیا ...

اره بابا میدن مگه عقده ای هستن مثل ما 😂 کلا توی این یه مورد ما صادرات رو قبضه کردیم 😂

اره بابا میدن مگه عقده ای هستن مثل ما 😂 کلا توی این یه مورد ما صادرات رو قبضه کردیم 😂

ی جوری میگین انگار ما خفاش کوفت کردیم

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

امریکا خودش ویروس پخش نکنه دارو نمیخواد بسازه !  عجب گیری کردیم بین جنگ قدرتهای سیاسی  ر ...

هیچ ویروسی تو ازمایشگاه ساخته نمیشه مگه داروی درمانش هم همزمان باش ساخته بشه

.... 

اینقد طولش میدن تا همه دنیا بگیرن بعد اعلام میکنن یهو که داروش کشف شده و با این انحصار میتونن از تمام کشورا امتیاز سیاسی و یا حتی اقتصادی بگیرن در ازای در اختیار قرار دادن دارو 

فارغ التحصیلِ اعتمادِ بیجا به جنس نر😕
عزیزم امریکا اصلا کرونایی نداره این خبرا رو ایران میگه ک‌شایعس یکی از اشناهامون امریکاس میگفت سه‌تا ...

خود وزیر بهداشتش میکه هَ تو میگی نی😅

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏